Što napraviti?

'Moja bivša ljubavnica pokušava me učiniti ljubomornim - i uspijeva'

Foto: shutterstock
'Moja bivša ljubavnica pokušava me učiniti ljubomornim - i uspijeva'
21.11.2021.
u 21:23
Afera je završila prije šest mjeseci, kada je njegova supruga otkrila njihovu aferu nakon što je u džepu jakne pronašla račun za hotel.
Pogledaj originalni članak

- Moja bivša ljubavnica me provocira svojom novom vezom i ne mogu je izbaciti iz glave. Imam 44 godine, oženjen sam i imam osmogodišnju kćer, ali imao sam aferu drugom ženom koja je trajala tri godine - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegova supruga i on nisu imali dobar seksualni život otkako se njihova kći rodila, pa je žudio za intimnošću. Upoznao je svoju ljubavnicu na poslu i ona mu je dala strast koja mu je nedostajala. No, afera je završila prije šest mjeseci, kada je njegova supruga otkrila njihovu aferu nakon što je u džepu jakne pronašla račun za hotel.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

Foto: Getty Images, LPI
Par, ljubavpar
Foto: Shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
par u kadi
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

- Sve sam priznao. Oprostila mi je i rekla da bismo trebali pokušati da naš brak funkcionira zbog naše kćeri. Pristao sam i rekao svojoj ljubavnici da je više ne mogu vidjeti. Od tada supruga i ja idemo na savjetovanje i pokušavamo poboljšati seksualni život. Volim svoju ženu, ali ne mogu prestati razmišljati o ljubavnici i stvarima koje smo radili - nastavio je.

I dalje ima kontakt sa svojom bivšom ljubavnicom, ali više nemaju aferu. No, neki dan mu je poslala svoju fotografiju s drugim muškarcem i to ga je učinilo ljubomornim i ljutim. Rekla mu je da mogu ponovno započeti aferu, ali on ne želi uništiti svoju obitelj kada zna da s njom nema budućnosti pa za savjet pita stručnjakinju.

- Vaša ljubavnica ne želi da je zaboravite, ali ako želite spasiti svoj brak, morate prekinuti svaki kontakt s njom. Može biti teško preboljeti strastvenu aferu. Budite strpljivi i ne očekujte da će stvari postati savršene preko noći. Izgubili ste povjerenje svoje supruge i trebat će vremena da se obnovi. I podsjetite se da prava veza nije poput afere. Možda nije strastvena i uzbudljiva cijelo vrijeme, ali može biti puna ljubavi i ispunjavanja - odgovorila mu je Deidre.

Očistite prašinu iza radijatora uz pomoć stvari koju sigurno imate kod kuće:

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
14:40 22.11.2021.

Bjezi od takve