BIZARNO

Mladenka muškim gostima zabranila obavljanje nužde u zahodu: Poslala ih u vrt

Foto: Shutterstock
vjenčanje
Foto: Shutterstock
vjenčanje
15.05.2019.
u 14:12
Korisnici su je uglavnom obasuli negativnim komentarima, ističući kako to nije higijenski jer se mnoga djeca igraju u tom vrtu
Pogledaj originalni članak

U Facebook grupi "That's it, I'm wedding shaming", jedna je mladenka podijelila zanimljiv post. Naime, htjela je da muški gosti na njezinu vjenčanju nuždu obavljaju u vrtu.

Mladenka ima samo dvije kupaonice u kući, pa je iz tog razloga mislila kako bi bilo bolje da muškarci upotrebljavaju vrt kao zahod. Svoju je nedoumicu podijelila u grupi te pitala druge korisnike što misle o ovoj nesvakidašnjoj ideji. Korisnici su je uglavnom obasuli negativnim komentarima, ističući kako to nije higijenski jer se mnoga djeca igraju u tom vrtu.

Drugi su naveli kako bi nastao nesnosan smrad, dok nekolicina nije imala problema s ovom idejom, komentirajući kako je ideja poprilično praktična.  

Video: Na vjenčanju nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:04 15.05.2019.

Možda su u vrtu paulovnije koje zahtjevaju puno vode