e, da...

Mitovi o seksu u koje još uvijek mnogi vjeruju

Foto: Getty
Seks
Foto: Getty
Seks
Foto: Getty
Seks
Foto: Getty Images
seks, par
Foto: Getty Images
seks, par
Foto: Shutterstock
10.04.2019.
u 22:30
Dobar seks je onaj u kojem oba partnera uživaju, bez obzira na položaj ili duljinu trajanja.
Pogledaj originalni članak

Iako smo u modernom vremenu, nedostatak seksualnog obrazovanja zaista može biti na vrhu liste stvari koje treba promijeniti. Kao rezultat neznanja, mnogi još uvijek vjeruju u neke neistine što za rezultat može imati smiješne, ali i tužne posljedice. Ovo su neki od najčešćih mitova u koje mnogi još i danas vjeruju...

Žena će krvariti kada izgubi nevinost - Neke će krvariti neke neće. Neki će pomisliti da je žena već izgubila nevonost ako ne krvari, što je otužno u današnje vrijeme, ali i zabrinjava činjenica da mnogi ne znaju kako i uporeba tampona ili tjelovježba može dovesti do pucanja himena, no to ne znači da je žena time izgubila nevinost. Zaista!

Dobar seks je kao onaj iz porno filomova - Ne, nije. Dobar seks je onaj u kojem oba partnera uživaju, bez obzira na položaj ili duljinu trajanja. 

Ako ste u vezi, samozadovoljavanje je ravno varanju - Vrijeme je da se i ovo vjerovanje promijeni. Ne, to ne znači da ako se jedan od partnera povremeno zadovoljava da to znači da više nije zainteresiran za seks. 

Zbog kondoma ćete dulje moći "trajati" - I dok se mnoge vrste kondoma reklamiraju kao one koje će poboljšati užitak, ali i spriječiti preuranjenu ejakulaciju, istraživanja nisu dokazala te tvrdnje. 

Prekinuti snošaj sigurna je zaštita od trudnoće - Nije, jer do trudnoće može doći i zbog izbacivanja sjemene tekućine ranije tijekom odnosa.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
serđo12
23:01 10.04.2019.

Dobar seks je onaj za kojeg žena ne zna!

Avatar Sokol
Sokol
14:27 11.04.2019.

Mit je da ćeš se seksati svaki dan nekoliko puta

ZI
zip123
10:40 11.04.2019.

Bolje nista ne pisati nego pametovati.