Super-trepavice

Maskare s ekstenzijama novi su aduti za \'dramatičan\' pogled

Foto: Maybelline NY
maybelline
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
make up (1)
Foto: Arhiva VL
catrice
Foto: Arhiva VL
chanel
Foto: Arhiva VL
essence
28.04.2012.
u 12:15
Nove maskare opremljene su najlonskim, magnetskim i zračnim vlaknima, četkicama s rezervoarima, refillom za ponovno punjenje...
Pogledaj originalni članak

Takozvane multidimenzionalne maskare s efektom \"umnažanja\" trepavica najnoviji su hit u uljepšavanju očiju. \"Ekstreman\" i \"dramatičan\" izgled stvaraju najlonska mikrovlakna koja produžuju trepavice poput ekstenzija za kosu, a neke maskare hvale se zračnim i magnetskim vlaknima koja trenutačno privlače i povećavaju trepavice u jednom potezu.

Za \"beskrajan\" volumen kakav inače daju umjetne trepavice, zaslužne su i posebno oblikovane četkice koje dosežu svaku, i najsitniju trepavicu u kutu oka. Neke četkice čak imaju \"rezervoare\" boje i revitalizirajućih sastojaka za prekrivanje trepavica optimalnom količinom maskare.

Podrazumijeva se da maskara istodobno, instant učinkom daje volumen te produžuje i uvija trepavice bez razmazivanja i stvaranja grudica, da jača trepavice i potiče njihov rast te da je pogodna za osobe s osjetljivim očima i one koje nose kontaktne leće.

Osobito je ekstravagantna, a ujedno i praktična maskara s ugrađenim ogledalom koje se lako otvara po potrebi, a maskara ima i \"refill\" za ponovno punjenje!

Volumen trepavica može se povećati i posebnim puderom s minivlaknima. Nakon prvog sloja maskare puder se lagano pospe po trepavicama pomoću aplikatora, a potom se nanosi drugi sloj maskare.

Trepavice su izražajnije i s takozvanim bazama koje pojačavaju učinak maskare. Prozirne baze mogu se nanijeti i zasebno kao cjelodnevni tretmani za jačanje trepavica, a bijela baza izvrsna je podloga za isticanje maskara u boji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.