'tekuće zlato'

Biste li za čašu ovog pića izdvojili čak 56.400 eura?!

Foto: Thinkstock
Biste li za čašu ovog pića izdvojili čak 56.400 eura?!
17.02.2018.
u 23:20
Tko je naruči, mora biti spreman na to da će je za stol donijeti konobar u pratnji nekoliko tjelohranitelja
Pogledaj originalni članak

Znamo da postoje brojna skupa alkoholna pića, pjenušci koje si mogu priuštiti samo oni najbogatiji, no nikada nismo vidjeli ni okusili najskuplju "margaritu" na svijetu.

Jedan londonski restoran napravio je, najvjerojatnije, najskuplju margaritu na svijetu, koja košta 56.400 eura za samo jednu čašu pa je možemo nazvati i pravim "tekućim zlatom".

Tko je naruči, mora biti spreman na to da će je za stol donijeti konobar u pratnji nekoliko tjelohranitelja jer se u sredini koktela nalazi blještavi dijamant od 4,1 karata!

Najskuplju margaritu napravio je meksički restoran Cantina Laredo iz Londona, povodom Svjetskog dana margarite, koji će biti obilježen 22. veljače, prenosi standard.co.uk.

Ekstravagantan koktel sastoji se od mješavine dvije Blue Ribbon tekile, koje koštaju oko 2.250 eura po boci. Umjesto limete koja standardno ide u margaritu, u koktelu od 56.400 eura dobivate sok od bijelog ananasa i hibrida limete.

Nesvakidašnjem okusu doprinosi i limeta iz Australije, poznata kao kavijar od limete. Koktel se ukrašava cvijetom ananasa, a u sredinu se spušta dijamant.

- Mnogo je uloženo u balans ukusa, a s dijamantom u sredini, ovo piće je više nego privlačan način da zaprosite srodnu dušu - kaže vlasnik restorana Dean Ginsberg.

Pogledajte i za što sve možete koristiti sodu bikarbonu:

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

PA
pavel1001
18:31 17.02.2018.

naravno

AR
aris2
17:26 17.02.2018.

A dijamant? Jel potrebno i njega progutati?

NO
Notorious
10:44 18.02.2018.

Posebno glup je komentar "zaprositi srodnu dusu uz ovo pice" ... em platis tolike novce em unistis sebi zivot .. bez obzira tko koga prosio.