Tužne vijesti

"Malog Ivice više nema": Mačka s FER-a jutros je pregazio automobil...

Foto: Instagram
"Malog Ivice više nema": Mačka s FER-a jutros je pregazio automobil...
19.02.2019.
u 12:19
Na Instagramu se jutros pojavila vijest da mačka koji je postao zaštitno lice Fakulteta elektrotehnike i računarstva više nema
Pogledaj originalni članak

Jutros ga je zgazio auto na Vukovarskoj. Još jednom je „curiousity killed the cat“. Hvala svima koji su mu dali toliko ljubavi, hrane, pažnje i maženja. Otišao je preko duge pun ljubavi i znanja. Otišao je kao pravi ferovac, piše na Instagram profilu koji je bio posvećen mačku koji je na FER-u bio svaki dan. 

 

"Ivica je iznenada ušao u naš život i iznenada otišao. Nakon što je bio ostavljen od starih vlasnika, svoj je novi dom nenadano pronašao na zagrebačkom fakultetu. Ovdje se osjećao sigurno, toplo i voljeno. Unio je radost i toplinu na naš faks, mnogima bio anti-stres terapija, moralna podrška u učenju i motivacija za dolazak na fakultet.

Pokrenuo sam ovu stranicu kao internu stvar za FER-ovce, a preko noći se dogodila eksplozija u popularnosti. Do danas ga je pratilo sedam tisuća osoba diljem Hrvatske, pa i iz susjednih nam zemalja i dijaspore, svih dobnih skupina. Komentari koje ste ostavljali i poruke koje ste slali pokazuju koliko je sve uveseljavao i svima značio, koliko bi vam značilo vidjeti slike njegovih zgoda na fakultetu, bilo da se igra, istražuje ili spava.


 

Hvala svima koji su mu bili podrška i svima koji su uskakali i pomagali sa stranicom i s Ivicom kad je trebalo jer ne bih mogao ovo sam. Hvala Ivici što je barem nakratko učinio naše živote ljepšima. Nadam se da će Mali Ivica poslužiti kao inspiracija i drugima da pruže životinjama koje lutaju priliku i da ih zavole umjesto da ih ostave.", piše ispod objave, a po komentarima se da naslutiti kako su malenog mačka studenti zaista obožavali. 

 

Prisjetili smo se nekih hitova s Dore koji su nas predstavljali na Eurosongu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AR
Arger
12:53 19.02.2019.

Bas su se dobro brinuli za njega.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:42 19.02.2019.

Nije dobro svladao Newtonove zakone. Trebao je ostati inertan pod suncem... Veljača jbga...

BL
bljak007
12:49 19.02.2019.

Strusil svih 7 života, siroček.