ADIDAS

Maksimirski kros kroz jezera

Foto: Jakov Novak
Maksimirski kros
Foto: Jakov Novak
Maksimirski kros
Foto: Jakov Novak
Maksimirski kros
Foto: Jakov Novak
Maksimirski kros
Foto: Jakov Novak
Maksimirski kros
06.09.2014.
u 16:53
Kroz puteljke i pored jezera Maksimirskog parka adidasov Kvartovski kros trčalo je preko dvjesto sportskih entuzijasta.
Pogledaj originalni članak

Crni oblaci nad Maksimirom nisu spriječili preko dvjesto zagrebačkih trkača da ovu subotu testiraju svoju izdržljivost po brežuljcima i vijugavim putevima parka-šume u pretposljednjem adidas Kvartovskom krosu ove sezone.

Uz glazbeni odabir poznatog DJ Chill-a sudionici su se krenuli zagrijavati već od ranog jutra, da bi prva utrka, ona građana i djece duga jedan kilometar, počela u deset sati i trideset minuta. Glavna utrka za žene i muškarce bila je duga deset kilometara. Trčala su se dva kruga po 5 000 metara kroz park tijekom kojih su trkači obišli svih pet jezera. Prvo mjesto u kategoriji žena osvojila je Anda Tomaš s vremenom od 41 minute i tri sekunde, a u kategoriji muškaraca najbrži je bio Krešimir Balaško s vremenom od 34 minute i trideset sekundi.

- Prvi se put natječem u Kvartovskom krosu, prijavili smo se jer treniramo na Sveticama pa nam je utrka bila blizu. Inače trčim ovdje no mislim kako su organizatori izvukli najbolje iz Maksimira, pogotovo dijelove s jezerima.-rekao nam je Balaško.

Foto: Jakov Novak

U sveukupnom poretku nakon četiri kvartovska krosa u kategoriji muškaraca predvodi Kristijan Rubinić s 300 bodova dok je na prvom mjestu među ženama Silvija Šimunović s 297 bodova. Lokacija zadnjeg kvartovskog krosa ove sezone za koju se već prijavilo 328 sudionika uskoro će biti objavljena.

>> Kros - disciplina koja zaslužuje poštovanje trkača

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.