Hoćete li ga probati?

Majka pokazala jednostavan trik: Napravila savršene kovrče pomoću čarapa

Foto: Screenshot
Majka pokazala jednostavan trik: Napravila savršene kovrče pomoću čarapa
21.02.2020.
u 07:00
Trik je čula od mušterije u frizerskom salonu pa ga je odlučila samostalno isprobati.
Pogledaj originalni članak

Lynsey Cleland je frizerka i majka šestogodišnje djevojčice Zienne, a od svoje mušterije u frizerskom salonu saznala je odličan trik kako nakovrčati kosu koristeći samo čarape. Odlučila ga je podijeliti na svojim društvenim mrežama te oduševila ljude.

Pogledajte kako složiti jednostavne, ali predivne firzue:

Prvo nije vjerovala da će ovaj trik funkcionirati, ali odlučila ga je isprobati: "Sve što sam napravila je čarapama umotala njenu vlažnu kosu i idući dan obje smo bile iznenađene kada smo vidjeli da se njena ravna kosa stvarno nakovrčala."

Lynsey je snimila video koji pokazuje vrlo jednostavan način za kovrčanje kose. Prvo je svojoj kćeri podijelila kosu u četiri dijela, a zatim je svaki dio umotala u jednu čarapu. Ostavila je čarape tijekom noći, a idući dan, kada je raspustila kosu, njena kćer imala je predivne kovrče koje ostaju postojane čak četiri dana.

Kosa njene kćeri nije se oštetila vrućinom od pegle, a za ovaj trik je rekla: "Potrebne su samo čarape i malo vode, bez lakova za kosu ili sličnih proizvoda. Ljudi su me pitali prodajem li čarape koje sam koristila, ali to su samo obične čarape, nema ništa posebnog u njima."

Dodala je kako razmišlja o tome da ovaj trik počne raditi i u svom salonu, pogotovo mladenkama i djeverušama - kovrče su savršene za takve prilike, piše Daily Mail.

Pogledajte kako je naša novinarka pronašla cijelu odjevnu kombinaciju za samo 40 kuna:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.