ŽELI VRIJEME ZA SEBE

Majka ispričala: 'Odlučila sam otići na dugi odmor bez djece i sada se ljute na mene'

Foto: Shutterstock
Majka ispričala: 'Odlučila sam otići na dugi odmor bez djece i sada se ljute na mene'
21.09.2022.
u 13:30
Objasnila da je ona jedina skrbnica svoje troje djece i da zbog toga nije bila na poštenom odmoru već nekoliko godina, te da želi malo uživati sama, a djecu će čuvati njezini roditelji
Pogledaj originalni članak

Svi roditelji ponekad zaslužuju odmor, a nije neuobičajeno ni da mame i tate uzmu dan za odmor prije nego što se ponovno moraju uhvatiti u koštac s poteškoćama roditeljstva. No, jedna mama odlučila je da odlazi na dugi i skupi odmor, na kojemu će putovati u više zemalja i ostaviti svoje troje djece kod kuće s bakom i djedom. 

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena

Kako piše Mirror, mama je objasnila da je ona jedina skrbnica svoje troje djece i da zbog toga nije bila na poštenom odmoru već nekoliko godina, te da želi malo uživati sama. Planira da njezini roditelji čuvaju djecu, a, ako bude potrebno, unajmit će i dadilju. Iako su ju djeca preklinjala da ih povede sa sobom, ona je inzistirala na tome da neće odustati od svoje odluke, no sada se oni ljute na nju. 

- Veselim se što ću provesti malo opuštajućeg vremena sama. Djeca su bijesna zbog moje odluke i plakali su kada sam im to priopćila, iako sam im objasnila da je to dugo putovanje s više zaustavljanja koje je iscrpljujuće i skupo. Inače ih vodim na putovanja, ali nikada u inozemstvo. Planiram ih odvesti na prekooceansko putovanje kada budu stariji i sposobni to sve izdržati - objasnila je mama u objavi na Redditu. 

Upitala je korisnike Reddita je li možda pogriješila i jesu li djeca u pravu što se ljute na nju, no korisnici su uvelike podržali mamu, te su mnogi rekli da zaslužuje odmor i da će njezina djeca razumjeti tu odluku kada budu starija. 

- Takvo putovanje s troje male djece je nemoguće tako da ste donijeli dobru odluku. Nadam se da ćete se zabaviti - napisala je jedna korisnica. 

- Djeca ne moraju biti uključena u sve, trebate i malo vremena za sebe. Idite na putovanje i opustite se - dodala je druga. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.