Nevjerojatna žena

Majka ispričala kako izgleda život s četvorkama: 'Treba nam gotovo dva sata da ih nahranimo'

Foto: Instagram
Majka ispričala kako izgleda život s četvorkama: 'Treba nam gotovo dva sata da ih nahranimo'
30.10.2020.
u 07:00
Prije nekoliko godina, Natalie je dijagnosticirana ‘neobjašnjiva neplodnost’, poznatija kao anovulacija. Zbog svog stanja, morala je ubrizgavati hormone kako bi joj se potaknula redovita ovulacija.
Pogledaj originalni članak

Natalie Maree (30) i njezin suprug Kahn iz Australije godinama su se mučili s problemima plodnosti i začinjavanja djece, sve dok nisu dobili svoju kćer Kiki (2). Kada je ponovno zatrudnjela dvije godine nakon rođenja kćerke, mislila je da je samo imala sreće te nije mogla ni zamišljati da očekuje četvorke, kako prenosi Daily Mail.

- U sedmom tjednu otišli smo na ultrazvuk i otkrili da ćemo imati četvorke. Prvo sam mislila da nosim blizance, ali kad je liječnik rekao četvorke, nisam mogla vjerovati. Moj suprug se gotovo onesvijestio kada je čuo vijesti - ispričala je Natalie.

Reality zvijezda našminkala 6-godišnju kćer: 'Ti si loša majka':

Foto: Instagram
Katie Price
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prije nekoliko godina, Natalie je dijagnosticirana ‘neobjašnjiva neplodnost’, poznatija kao anovulacija. Zbog svog stanja, morala je ubrizgavati hormone kako bi joj se potaknula redovita ovulacija. 

Iako su u njezinoj obitelji blizanci česta pojava, vijest da nosi četvorke ju je iznenadila.

Četvorke je rodila u 34. tjednu trudnoće pomoću carskog reza, a od tada svoj život objavljuje na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu redovito objavljuje kako joj izgleda jedan uobičajen dan, ali i činjenicu da je teško brinuti o četiri bebe  te dvogodišnjoj djevojčici. Tako je otkrila da njoj i njezinom suprugu treba sat i pol da nahrane sve četiri bebe, a nakon što zaspu poslije hranjenja, ona samo odbrojava sate do sljedećeg. Također je razbila mitove o vraćanju tijela u normalnu nakon rođenja četvorki te podijelila fotografije koje pokazuju njezin put do povratka na staro.

U jednoj objavi, podijelila je dvije fotografije - jednu koja pokazuje nju u velikoj majici te drugu koja pokazuje njezin trbuh pet tjedana nakon poroda. - Da sam objavila samo prvu fotografiju, svi bi rekli da izgledam dobro nakon rođenja četvorki, a da sam objavila samo drugu, svi bi rekli kako mogu biti ponosna na to što je moje tijelo prošlo tijekom poroda - napisala je uz objavu.

Njezina iskrena poruka oduševila je brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su joj se zahvalili na ‘njezinoj snazi i iskrenosti’. - Nitko ti ne može reći kako da se osjećaš - samo je jedan od mnogobrojnih komentara podrške.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
danho
08:54 30.10.2020.

sve je to lijepo na van, a mogu si mislit kaj prolaze..a jadna Kiki, ne stignu ju ni pogledat... A vizavi hranjenja ja sam jednu svoju hranila 45 min, a ona sve 4 za sat i pol..to je zapravo super hehe