mnogi je osuđuju

Majka ispričala: 'Još uvijek dojim sina (5)... Govore mi da je to čudno, ali nije me briga'

Foto: shutterstock
Majka ispričala: 'Još uvijek dojim sina (5)... Govore mi da je to čudno, ali nije me briga'
22.09.2022.
u 14:30
Ona planira poslušati vodstvo svog sina i zajedno će donijeti odluku kada je vrijeme da prestane dojiti.
Pogledaj originalni članak

Jedna majka iskreno je progovorila o dojenju svog petogodišnjeg sina, uzvrativši tako brojnim korisnicima društvenih mreža koji su njezin izbor označili kao čudan i neobičan, kako prenosi The Sun.

Korisnica TikToka i majka dvoje djece Lauren McLeod, koja je na platformi poznata kao @the.lauren.mcleod, objasnila je svoju odluku u dugom dojenju djece. Pratiteljima je rekla da sina, koji će tek napuniti pet godina, i dalje doji jednom dnevno, neposredno prije spavanja.

@the.lauren.mcleod My son turns 5 in a few days, and yes, he still breastfeeds. Just once at bedtime, but he still benefits from it in so many ways. For now, I’m happy for us to keep going for as long as he wants 💙 And yes, I guarantee that will be well before he starts high school 😂 #breastfeedingmomsbelike #breastfeedingmom #breastfeedingmum #breastfeedingmums #extendedbreastfeedingisjustbreastfeeding #naturaltermweaning #normalizenaturaltermweaning #naturaltermbreastfeeding #badassbreastfeeder ♬ original sound - 👑 King Moe 👑

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena
Foto: Getty Images
Žena

"Ne možeš dojiti svoje petogodišnjak, to je tako čudno”, samo je jedna od izjava koju je Lauren čula na svoju odluku te na koju je odgovorila: “Nije čudno. To je biološki normalno i ono što nam odgovara."

Lauren je dalje podijelila svoje razloge za svoj izbor roditeljstva, jer je rekla da zna da je to dobro za njezino dijete i stoga ne vidi problem u tome. “Moj sin će za nekoliko dana napuniti 5 godina i, da, još uvijek doji. Samo jednom prije spavanja, ali i dalje ima koristi od toga na toliko mnogo načina”, otkrila je.

Lauren je dalje rekla da ne planira prestati u skorije vrijeme. Umjesto toga, ona će poslušati vodstvo svog sina i zajedno će donijeti odluku.

"Za sada sam sretna što možemo nastaviti koliko god on želi. I da, garantiram da ćemo stati dosta prije nego što krene u srednju školu”, zaključila je.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

UV
Uvijeksevratim
15:31 22.09.2022.

Gdje je otac da lupne šakom od stol i kaže dosta?