Kako je moguće?

Magija! Ova optička iluzija zaludila je društvene mreže

Foto: tiktok
Magija! Ova optička iluzija zaludila je društvene mreže
25.11.2019.
u 20:09
Twitter i TikTok popularizirali su ovaj trik, a sve je počelo od jedne 19-godišnje djevojke
Pogledaj originalni članak

Video koji je snimila Tori Pareno postao je viralan. Na Twitteru ima preko šest milijuna pregleda, a na videu se čini kao da je zamijenila ruke, prenosi Metro. Uostalom, najbolje da pogledate sami. 

Varijacija istog "izazova" pojavila se u ljeto prošle godine, kada je korisnik Twitera @kay_dera objavio video sa sličnim pokretima ruke. Pregledan je preko 3,5 milijuna puta i postao vrlo popularan. 

Ljudi nazivaju ovaj video čistom magijom i "vještičjim", a drugi kažu da je za to potrebno imati vrlo tanke prstiće, što svakako pomaže. Na Twitteru se onda pojavio još jedan video gdje jedan korisnik ovaj trik pokazuje sa svjetlećim rukavicama. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.