Vitamin P

Linden Tree Retreat & Ranch – luksuz u Velikoj Plani

Foto: Linden Tree Retreat & Ranch
Linden Tree Retreat & Ranch
Foto: ENERGZE RETREAT
Linden Tree Retreat & Ranch
Foto: Linden Tree Retreat & Ranch
Linden Tree Retreat & Ranch
10.06.2019.
u 15:23
Resort u divljini do sada su, u deset godina rada, posjetili gosti iz čak 138 zemalja svijeta. Posljednji su bili Ukrajinci, kaže vlasnik Bruce Yerkovich
Pogledaj originalni članak

Jeste li ikada čuli za vitamin P? Ne može se sintetizirati u laboratorijima, ali je važan kako bismo vodili ispunjen i uravnotežen život. Vitamin P se odnosi na prirodu, poručuju iz Linden Tree Retreat & Rancha u Velikoj Plani, skrivenog unutar Parka prirode Velebit. Linden je raj za ljubitelje meditacije, ovdje se napetosti i stresa možete riješiti uranjanjem u japansku ofuru vruću kupelji napravljenu od sibirskog cedra.

Ova stara tehnika uranjanja u vruću vodu ublažava bol u mišićima i potiče cirkulaciju. Profesionalni maseri na ranču jamče vrhunske masaže, od sportskih do masaža za otpuštanje energetskih blokada u vašem tijelu, u Lindenu možete prakticirati jogu... – Po svojoj definiciji, wellness je postignuta ravnoteža uma, duha i tijela koja rezultira cjelokupnim blagostanjem.

Meditacija, joga, jahanje, vruća kupelj, bazen, jela pripremljena od namirnica iz organskog uzgoja, smještaj, all-inclusive...

Šumska terapija (udisanje eteričnih šumskih mirisa), aktivna i pasivna meditacija u šumi – posebice u stogodišnjim šumama, odluka da isključite elektroničke uređaje, spavanje u prirodi (poput spavanja u našim tipijima ili šatorima uz rijeku), briga o vašem tijelu unosom hrane pripremljene od namirnica iz prirodnog i organskog uzgoja, masaža, pozitivno stanje uma, uranjanje u duboku i iskonsku divljinu, djetinja igra kada ništa ne moramo činiti osim prepustiti se ljepotama života, sve su to recepti za kvalitetan wellness – objašnjavaju na ranču. Bruce Yerkovic kaže da su ovaj resort u prirodi u posljednjih desetak godina posjetili gosti iz čak 138 zemalja svijeta:

Foto: ENERGZE RETREAT
Linden Tree Retreat & Ranch

– Posljednji su bili iz Ukrajine – govori Yerkovic. Dnevno se na ranču nudi velik izbor konjičkih, vodenih, pješačkih, edukativnih i restorativnih aktivnosti, a svaki je izlet osmišljen je po mjeri i prilagođen dobi, razini vještine i očekivanjima gostiju. Ranč je otvoren za dnevne izlete od kasnog proljeća do rane jeseni. Smještaj na ranču je u šatorima uz rijeku, kažunima, kolibama, indijanskim tipijima i sobama.

Ukupno imaju 30 kreveta, a nude all-inclusive uslugu. Kako bi iskusili sve aktivnosti, ali i blagodati za nepce, goste potiču da kod njih ostanu najmanje od pet do sedam noći. Linden Tree Retreat & Ranch dobitnik je brojnih priznanja – proglašeni su najboljim bioresortom u Hrvatskoj kao i najboljom obiteljskom destinacijom za odmor u Hrvatskoj. TripAdvisor posljednje četiri godine zaredom dodijelio im je certifikat za izvrsnost... “Naši partneri u kreiranju vaših pustolovina su šuma, potoci, godišnja doba i zov divljine”, poručuju s ranča. 

Sadržaj je nastao u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr