DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI

Lily Allen spremna za život sa Samom Cooperom

Foto: Pixsell
Lily Allen spremna za život sa Samom Cooperom
12.10.2009.
u 13:41
Mlada pjevačica daleko je od onoga što o njoj većina misli, pa već sada naginje tome da karijeru zamijeni ulogom majke iz predgrađa u miru vlastite obitelji.
Pogledaj originalni članak

Sam Cooper i njegova djevojka Lily Allen bacili su se posljednjih tjedana u potragu za mjestom gdje će započeti zajednički život i time dovesti vezu na višu razinu.

Raspituju se uglavnom po lokacijama u Londonu, a mnogi smatraju da mlada pjevačica ulaganje u nekretnine pametno vidi kao dobar investicijski potez.

Par je zajedno od početka ove godine, a traže stan ili kuću koju je potrebno temeljito renovirati kako bi Samove sposobnosti došle do izražaja.

- Sam je briljantan u planiranju i dizajniranju tako da ima smisla savjetovati se s njime po pitanju nekih poslovnih poteza - objavio je britanski Daily Express.

Lily je i sama nedavno izjavila kako ne može dočekati da se smiri i osnuje obitelj te da vjeruje kako će njezina djeca biti i njezino najveće dostignuće.

-  Ljudi misle da sam vrlo samopouzdana osoba koja je za uzdizanje žena, no to baš i nije točno - izjavila je Allen dodavši kako joj je glavna namjera postati majka iz predgrađa, udati se i imati djecu.

-   To da me paparazzi prate na svakom koraku nije život kakav želim.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.