Kako preživjeti

Kupce mame pjenušcem i besplatnim tretmanima za tijelo

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Kupce mame pjenušcem i besplatnim tretmanima za tijelo
20.04.2010.
u 11:10
Besplatno parkiranje, darovi, sniženja i uljepšavanje tijela nude se posjetiteljima trgovačkih centara u vrijeme krize.
Pogledaj originalni članak

Recept za preživljavanje u recesiji, bar ako se pita trgovce, vrlo je jasan: prolazi sve što je besplatno, sniženo ili jako jeftino! Trik koji uspješno privlači kupce prvi je otkrio najveći trgovački centar u Hrvata - Westgate. Besplatni tretmani ljepote - manikura i solarij povećali su im broj posjetitelja pa će u ponudi ostati sve do kraja 2010. godine, a kako i priznaju u tom centru, akcije i pogodnosti za kupce pokrenute su radi povećanja broja posjetitelja.

Ni drugi trgovački centri nisu čekali predugo. Među posljednjima u akciju je krenuo i salon namještaja Kika. Kako je trgovina namještajem u Hrvatskoj na koljenima, Kika, koja se još i dobro drži, organizira "lady days" gdje sve dame očekuje čaša pjenušca, promotivno šminkanje, savjetovanje o ljepoti, njega ruku i noktiju, savjetovanje o prehrani, ali i 10 posto popusta na sav asortiman. City Center One već više od mjesec dana nudi svojim kupcima mogućnost kupovanja s profesionalnim stilistom i to - potpuno besplatno.

Optike Ghetaldus mame kupce besplatnim dioptrijskim okvirima ili kontaktnim lećama, a Optike Monokl imaju akciju u kojoj nude 300 kuna popusta. Garden Mall je pak uveo i svoju šoping-karticu koja jamči kupnju uz brojne popuste.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HE
heather
19:56 18.05.2010.

nek mi sve plate