Mljaac!

Kuhar podijelio recept za najhrskaviji pečeni krumpir: Potrebna su vam samo dva sastojka

Foto: Facebook
Kuhar podijelio recept za najhrskaviji pečeni krumpir: Potrebna su vam samo dva sastojka
16.07.2020.
u 07:00
U pripremu pečenog krumpira dodajte ova dva sastojka za hrskav i ukusan prilog.
Pogledaj originalni članak

Kada se priprema pečeni krumpir, svatko ima svoju metodu za postizanje hrskavosti. Ako ih previše kuhate, omekšat će kao da je riječ o pire krumpiru, a ako ih ne začinite dovoljno, okus neće biti dobar, ali ne i ovom metodom. Kuhar Justin Taylor otkrio je svoj recept za savršeni pečeni krumpir, a potrebna su mu samo dva sastojka, prenosi mirror.co.uk.

Na svojim društvenim mrežama podijelio je fotografiju pečenih krumpira, a uz nju objavio recept za dobivanje hrskavog priloga. Sve što je potrebno jest dodati dva sastojka – senf i med. 

Sastojci:

Krumpir
dvije žličice senfa
četiri žličice meda
sol i papar

Upute:

U jednoj posudi pomiješajte senf i papar, ovisno o začinima koje volite. Dodajte med i sve zajedno dobro pomiješajte.

Zagrijte posudu za pečenje s malo ulja, dvije žličice maslaca i soli. 

Krumpir pomiješajte s polovicom smjese senfa i soli, a zatim ga stavite u posudu za pečenje i stavite ga peći. Dvadeset minuta prije kraja pečenje, dodajte ostatak smjese i nastavite peći. Za bolji okus možete dodavati smjesu svakih pet minuta.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DI
Diesel
10:52 16.07.2020.

Uzmi mladi kumpir, naulji ga, posloli i stavi u pecnicu. Ima da bude 100%. Nikakav med i senf ne dolaze u obzir.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:57 16.07.2020.

Za naivce......

ST
Stipan
15:30 16.07.2020.

Evo sve sam napravio sa krumpirom kako je napisano i mogu reći da je to nikakvo. Nema ukus krumpira već meda i senfa. Ništa boljega od obično sa soli i domaće pole rumene ukusne i mirišu na krumpir. Nikad više ovaj recept u moju butigu.