Prisustvovao na porođaju

Krešimir Dolenčić dobio treće dijete

Krešimir Dolenčić dobio treće dijete
06.01.2010.
u 17:35
Redateljeva supruga Ana Tonković u ponedjeljak je u bolnici Merkur rodila zdravog dječaka teškog 3,3 kilograma i dugačkog 50 centimetara.Roditelji mu još nisu dali ime
Pogledaj originalni članak

Supruga redatelja Krešimira Dolenčića, Ana Tonković - Dolenčić u ponedjeljak je rodila njihovo treće dijete. Za dječak koji je tažak 3,3 kilograma i dugačak 50 centimetara roditelji još nisu izabrali ime iako imaju nekoliko kombinacija u igri. Novi član ove umjetničke obitelji rođen je u bolnici Merkur u Zagrebu, carskim rezom, a hrabri tata Krešo bio je prisutan na porođaju. To iskustvo za njge nije nikakva novina jer je već prisustvovao i porođaju kćeri Marte i sina Đure.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maria
19:05 06.01.2010.

Jesmo mi totalni debili gospodo novinari? Ajd da si na porodu prisustvovao to je ok, ali ako rađam carskim rezom-dakle u operaciskoj dvorani??? Svašta!