odlična vijest

Kraj dugom sjedenju u frizerskom stolcu: Napravite pramenove za 30 minuta

Foto: Studio Etra
Lunch Time pramenovi
Foto: Studio Etra
Lunch Time pramenovi
Foto: Studio Etra
Lunch Time pramenovi
Foto: Promo
Lunch Time pramenovi
10.09.2014.
u 08:27
'Lunch Time' aplikacija pramenova posvjetljuje i tonira kosu do željenog tona, bez obzira je li pije bila tretirana bojom ili ne
Pogledaj originalni članak

Za ljepotu se treba trpjeti, kaže stara izreka, no u svakodnevici punoj izazova to se očituje kao gubitak vremena. Posebno se to odnosi na odlazak u frizerske salone. Ako uz šišanje idete i na "generalku" pa radite pramenove, to će iskustvo dodatno potrajati.

Dobra je vijest da je dugom sjedenju u frizerskom salonu došao kraj. Pramenove odsad možete napraviti već za 30 minuta. Riječ je o Matrix Colographics pramenovima, otkrila je Petra Granić iz Studija Etra za portal Budi.IN.

- 'Lunch Time' aplikacija pramenova posvjetljuje i tonira kosu do željenog tona, bez obzira je li pije bila tretirana bojom ili ne, a jedna od njenih prednosti je upravo ta što nije potrebno dugo čekati da boja odreagira na kosi. Tajna se krije u proizvodu koji sadrži prah s provitaminom B5 koji njeguje kosu, promotor u dvije jačine te toner u četiri nijanse koje u sebi sadrže omegu 3 i omegu 6 koje dodatno hrane kosu. Tonovi su prilagođeni različitim tipovima žena, pa tako postoje nijanse 'extra cool', 'cool', 'neutral' i 'warm'. Nakon nanošenja proizvoda, pramenovi se zagrijavaju fenom te se tako boja brže 'hvata' za kosu, a omogućuje promjenu do 10 nijansi, pojasnila je postupak.

Foto: Studio Etra

Ostale detalje o ovoj tehnici koja će, vjerujemo razveseliti mnoge žene, kao i cijenu pramenova donosi portal Budi.IN.

>>Problemi s kosom? Isprobajte ove bakine recepte

>>Želite seksi frizuru? Otkrivamo tajne profesionalaca

>>Od dva pramena, tri pramena, četiri ili pet... Pletenice su frizura koja stoji svima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.