split - restoran

Konoba, prvi red do mora, a vina samo iz - Požege?!?

Foto: ''
Konoba, prvi red do mora, a vina samo iz - Požege?!?
08.08.2011.
u 12:00
Petsto metara lijevo i desno, prvi red uz more. Pa što bude. U konobi Varoš sjajno se jede, ali je terasa na suncu.
Pogledaj originalni članak

Gdje jesti u Splitu ako si turist? Jasno je da domaći ljudi na prvu mogu predložiti pet najboljih gradskih restorana. I baš zato što nemam ni novca, ni želuca, ni živaca obilaziti sva mjesta u Splitu, nepce sam odlučio zadovoljiti tipično turistički. Petsto metara lijevo i desno, prvi red uz more. Pa što bude. U konobi Varoš sjajno se jede, ali je terasa na suncu. Kod Fife se jede sjajno, ali je teško naći mjesto. I onda, poput mene, mnogi završe u konobi Atlantida. Škarpina u pršutu za stotinjak kuna je odlična, blitva super, konobari dragi, pogled na rivu veličanstven, ali gospodo draga, 'ajde mi molim vas objasnite kako je moguće da se na vinskoj listi nalaze samo Bartulovića vina iz Požege. Iz Požege?! Stvarno svašta... Meni bi bilo, onako, malo neugodno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
08:33 09.08.2011.

Riba iz Konzuma,...vino iz Pozege,.....Paski sir iz Varazdina,......a radna snaga iz Slavonije. Ne vidim nista lose u tome,.....a zasto bi trebalo biti? Sve je to Hrvatska.