Seks s potpisom

Kondom s dizajnerskim logotipom Louis Vuitton

Foto: Arhiv VL-a
Kondom s dizajnerskim logotipom Louis Vuitton
05.02.2012.
u 18:07
Da bi doživljaj korištenja bio u skladu s potpisom, ali i cijenom koja nije zanemariva, duž cijele dužine prezervativa, dakao smeđeg, otisnuti su minijaturni logotipi koji su - ispupčeni. Ne, oni nisu zlačane boje - ne očekujte previše
Pogledaj originalni članak

Dizajnersko rublje, namještaj, posteljina, čokolada, pjenušac, dragulji ...pa i dizajnerski kondomi. Za ljubitelje 'markiranih' stvari avangardi češki dizajner Irakli Kiziria osmislio je i kreirao kondom s logotipom najslavnijeg  svjetskog torbara - Louisa Vuittona.  Ovo nije običan prezervativ več je, kako bi sve bilo u stilu, omotan u smeđu foliju sa zlatnim logotipom slavnog brenda te napravljen od posebno tankog, finog i izdržljivog materijala. Da bi doživljaj korištenja bio u skladu s potpisom, ali i cijenom koja nije zanemariva, duž cijele dužine prezervativa, dakao smeđeg, otisnuti su minijaturni logotipi koji su - ispupčeni. Ne, oni nisu zlačane boje  - ne očekujte previše - no,  navodno bi, tvrde dizajener i njegov tim, trebali pojačati osjet zadovoljstva. 

Ovakve luksuzne dizajnerske gume prati i paprena cijena pa paketić stoji 53 eura. Za te novce mogli biste kupiti čak 12 paketiča običnih kondoma, no  tada seks nebi bio - dizajnerski.  No, prije no što požurite u kupnju kondoma koji bi trebali - barem ako je suditi po cijeni - zajamčiti doživljaj i ostaviti dojam možda biste trebali znati kako ih nema u slobodnoj prodaji. Riječ je o limitiranom izdanju napravljenom u prigodi Svjetskog dana AIDS-a i zapravo nema veze sa dizajnerskom kućom Louis Vuitton. 

Nije riječ ni o 'fake' proizvodu  več  je dzajner Kiziria kondome izradio u sklopu dizajerskog projekta Design Provocation kako bi ovakvim proizvodom podupro svjetsku kampanju edukacije i zaštite od AIDS-a, a sav prihod od 'potpisanih' prodani kondoma biti će doniran zakladi  za istraživanja AIDS-a.

Eto ideje za valentinovski dar.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SW
swimm
20:50 05.02.2012.

hahahaa i drek bi prodali da mogu ;)))

I4
IQ 40
21:42 05.02.2012.

Slabe su kvalitete - spadaju

DE
deus ex machina
12:08 06.02.2012.

O HVALA, HVALA ..... Nemam riječi kako bih zahvalio VL-u na ovom korisnom i produhovljenom članku! Mislim i nadam se da bi ovoj izuzetni članak moglo biti i prekretnica u \"demografskom\" mrtvilu koje je zahvatilo naciju! Genijalni urednici VL.a evo sad su mi dali za misliti....ne bi li možda izlaz za Hrvatsku bio u proizvodnji prezervativa s motivima \"naivaca\". Znate ono....kokot koji ....kljuca koku...i tako to! Jer ,da smo naivci ........to smo u ovih 20-tak godina zaista i .....dokazali!!!