većina vidi 45283?

Koji broj vidite? Optička varka zbunila korisnike društvenih mreža

Foto: twitter/@benonwine
Koji broj vidite? Optička varka zbunila korisnike društvenih mreža
19.08.2022.
u 07:00
Mnogi su korisnici društvenih mreža odmah pogodili da je riječ o broju 45283, no to nije potpun odgovor jer ima i znamenka ispred i iza toga.
Pogledaj originalni članak

S vremena na vrijeme se na društvenim mrežama pojavi slika/optička iluzija koja zbuni većinu korisnika, a to je bio slučaj i s ovom objavljenom na Twitteru koja na sebi ima brojeve unutar crnih i bijelih traka zbog kojih ih je teško sve uočiti.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot

Pogledajte sliku koja je zbunila pratitelje i provjerite koje brojeve vidite.

Mnogi su korisnici društvenih mreža odmah pogodili da je riječ o broju 45283, no to nije potpun odgovor. Ako dovoljno dobro pogledate i imate dobar vidi i monitor, uočit ćete da je točan broj 3452839, prenosi portal Heart.co.uk.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Grey Eagle
Grey Eagle
13:41 19.08.2022.

Šokantno i nevjerojatno šok i vjeverica

EV
evoga
14:04 23.08.2022.

3452839

Avatar istovari
istovari
11:44 19.08.2022.

Stvarno zbunjujuće.