ljetni horoskop

Kakvo će ljeto biti za blizance? Život će vas i ovog ljeta lupiti po glavi

Foto: Thinkstock
Kakvo će ljeto biti za blizance? Život će vas i ovog ljeta lupiti po glavi
04.07.2017.
u 15:13
Venera vam je povoljna od 6.7. do 1.8, pa tih dana budite budni i promišljeni, ali ne proračunati.
Pogledaj originalni članak

Već neko vrijeme osjećate potrebu za odmakom i odmorom od svega. Vama je to teško jer ste društveni, ali najbolje bi bilo da se osamite i provedete neko vrijeme u izolaciji. Planeti vas nisu štedjeli proteklih mjeseci, a to ćete najviše osjetiti kroz poljuljano samopouzdanje. Odredite svoje prioritete i spustite letvicu na minimum. Možete sanjati, ali ne kad se radi o odnosima. Život će vas tu i tijekom ljeta lupiti po glavi na način da od vas zahtijeva odgovornost. Sve što ste možda uzimali olako, vratit će se tako da ćete sve morati poraditi i proraditi do posljednjeg detalja i neće biti popusta.

Netko bi mogao tražiti objašnjenje ili svrhovit argument zašto ste postupili tako kako jeste. Ključ je u tome da trebate odrasti i postaviti se kao zrela osoba u nekom odnosu. Imat ćete dobar vjetar u leđa cijelo ljeto za to, pa razjasnite stvari između vas i drugih jer će vam to donijeti olakšanje. Venera vam je povoljna od 6.7. do 1.8, pa tih dana budite budni i promišljeni, ali ne proračunati. Slijedite svoj iskreni unutrašnji glas. Glas svog srca.

Vaš stil putovanja i odmora

Blizanci su cijeli život u pokretu, pa im nije nikakav problem otputovati. No ako nema ljudi, komunikacije i poticaja za njihov bistar intelekt, stvari ih brzo počinju umarati. Njihove baterije kratkog su daha, pa rado odlaze na kraća putovanja ili izlete koji ih obnavljaju. Ako se dulje i dalje odmaknu od svoje društvene svakodnevice, to također treba biti neko mjesto puno ljudi gdje će imati priliku živjeti svoju pravu prirodu. Usamljena mjesta i pustinjački ambijenti ih užasavaju. Mnogo priče, glazbe, plesa, lagane rekreacije, sve su to stvari kojim oni hrane svoju dušu. Još ako je mjesto „in“, tim bolje. Ova spretna pričalica zodijaka s lakoćom mijenja prijevozna sredstva i skače iz vlaka na brod, iz broda u auto, iz auta u avion.

Njima je najljepši šareni odmor s puno ljudi, raznih mjesta na kojim se nikad ne zadrže predugo te s nizom neobaveznih susreta. Što u svim tim situacijama ponijeti sa sobom? Maštu, ideju, nešto novca i aktivni dar za snalaženje u trenutku koji oni uvijek imaju. Dovoljno im je samo dobro se informirati putem interneta, a ako je potrebno i isprintati vozne redove, destinacije, telefone, mailove. U manju putnu torbu potrebno je staviti nešto praktične odjeće, pribor za higijenu, mobitel (obavezno!) i put može početi. Sve ostalo oni će bez problema rješavati u hodu. Dok se kreću i putuju, oni su ono što jesu, a svako zaustavljanje dulje od dan-dva, za njih je napor. Neka samo idu dalje.

Ljetna kuhinja

Ne vodi računa što jede, pa jede svašta. Blizancu treba red. U ljetnoj vrućini u stanju je pojesti ogromnu količinu sladoleda. Isprobat će sve vrste i boje. Da ne pretjera, osim sladoleda, neka pojede i poneki rižoto uz zelenu salatu. Bit će to dovoljno za stalna kretanja između vode i kopna. Od pića će mu odgovarati sangrija (mješavina vina i vode) ili šampanjac.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.