Promo

Kako se roštilja u Hrvatskoj?

Foto: Kaufland
Kako se roštilja u Hrvatskoj?
VL
Autor
PR Članak
12.07.2013.
u 12:22
Prema vašim odgovorima možemo zaključiti da su vam uvjerljivo najdraži mesni specijaliteti, dok se kobasice, riba i povrće pripremaju puno rjeđe.
Pogledaj originalni članak

Koji tip roštilja koristimo, koje vrste namirnica su nam najdraže, gdje najčešće roštiljamo? Kauflandov vodič kroz sezonu roštilja otkrit će vam kakve su navike hrvatskih ljubitelja specijaliteta sa žara!

Sve što je dobro, još je bolje na roštilju! U tome se svi slažu. No kada je u pitanju izbor tipa roštilja, namirnica, ili pića koje odgovara jelima s roštilja, mišljenja su različita. Iz tog razloga odlučili smo saznati što na tu temu kažu naši posjetitelji. Evo i rezultata za drugo pitanje ...

Saznali smo što najradije pripremate na roštilju!

Prema vašim odgovorima možemo zaključiti da su vam uvjerljivo najdraži mesni specijaliteti, dok se kobasice, riba i povrće pripremaju puno rjeđe. Isprobajte naše recepte s povrćem i plodovima mora s roštilja – možda ćete promijeniti mišljenje!  
Za pravu roštiljadu važan je i pravilan odabir pića, stoga želimo znati što najradije pijete uz jela s roštilja. Pomozite nam da nađemo odgovor i na to pitanje.

Saznajte više na www.kaufland.hr 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr