dobro je znati

Kako njegovati lice kad zahladi? Evo što je naučila glumica Marija Borić

Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
Foto: Nikola Zoko
Ziaja
18.10.2016.
u 14:47
Nije svejedno kako kremu nanosite na lice- krema za bore se lagano utapkava na područje ispod očiju, dok vrat njegujete energičnim nanošenjem kreme provlačeći dlanove prema bradi!
Pogledaj originalni članak

Kako njegovati lice kad zahladi? Koliko nam je kreme dovoljno za svakodnevnu njegu? Zašto su kreme protiv bora must have svake modne sezone?

Na ova i mnoga druga beauty pitanja odgovor su potražile brojne Zagrepčanke koje nisu propustile ZIAJA beauty školu u organizaciji modnog ALMAnaha! Tema prve radionice, održane u dm-u bila je njega mješovite kože i kože sklone prištićima. Prve minute edukacije nije propustila ni glumica Marija Borić!

- Moja je koža lica mješovita, pa me baš zanima kako je balansirati i njegovati s ciljem izjednačavanja suhe kože i masne T zone!- bila je znatiželjna glumica kojoj je šminkerica Katarina Crnolatac napravila idealnu kombinaciju ZIAJA krema. Kako je Marijina koža mješovita, za nju je bila idealna Manuka tree linija koju je glumica podrobnije upoznala i naučila kako se koji proizvod nanosi.

Jer, nije svejedno kako kremu nanosite na lice- krema za bore se lagano utapkava na područje ispod očiju, dok vrat njegujete energičnim nanošenjem kreme provlačeći dlanove prema bradi! Dobro njegovana i pripremljena koža lica savršena je podloga za nanošenje make up-a.

Kako smo ušli u period hladnog vremena, ali i sezonu 'centralnog grijanja' koža lica i tijela burnije reagira. Isušena je, željna kvalitetne njege, ali i proizvoda koji će svojim formulama pomoći u balansiranju. Upravo zato je farmaceutski beauty brend ZIAJA, čiji su proizvodi napravljeni na bazi prirodnih sastojaka, svoju prvu beauty radionicu posvetio dvjema linijima- Manuka Tree i Sensitive!

>>Naelektrizirana kosa bez sjaja? Evo 6 savjeta koji će vas spasiti u ovim hladnijim danima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.