što to znači zapravo

Jeste li tip A ili tip B - Kakva je vaša osobnost?

Foto: Screenshot
Jeste li tip A ili tip B - Kakva je vaša osobnost?
16.07.2015.
u 08:03
Dečki iz ASAPSciencea otkrili su koje su to osnovne karakteristike toga što znači biti tip A ili tip B
Pogledaj originalni članak

Jeste li kompetitivan ili opušten tip osobe? Jeste li jako organizirani ili pomalo neuredni? Tip A ili tip B? Ovaj video razjasnit će vam dvojbu jednom zauvijek.

Naime, dečki iz ASAPSciencea otkrili su koje su to osnovne karakteristike toga što znači biti tip A ili tip B. Tip A su osobe koje su najpoznatije po tome što su ambiciozne i orijentirane na akciju. Tip B su, pak, ljudi koji imaju ležerniji stav te su društveniji. Ako ste pomalo oba tipa, ne očajavajte.

Koncept dviju osobnosti zapravo je teorija razvijena 1950-ih kako bi građanima dokazala da će napetiji ljudi, tipa A, imati više problema sa srcem. Teorija je zapravo potpuno kriva, jer niti postoje isključivo dva tipa osobnosti, niti to ima ikakve veze s problemima sa srcem.

>>Otkrijte što vaš nos govori o vašoj osobnosti

>>Ovalno, izduženo, okruglo? Što vaše lice govori o vama

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:38 16.07.2015.

To je istina, makar po ovom sam tip A, i imam problema sa srcem, ali zbog previše pušenja a ne zbog tipa A. U jednom trenutku (koristim priliku) trebate si reći "ne ču više pušiti", i budete vidjeli, da ste se nanovo rodili! Opet osjećam mirise oko sebe, ma sve, sve mi je bolje!!

Avatar Lutkica
Lutkica
20:06 16.07.2015.

nijemci su tip A, a grci tip B, pa su švabe bolji za poslovanje, a grci za društvo

QO
qoxo
23:52 16.07.2015.

gey