Odmah padaju

Bik, Vaga, Riba... Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju na prvi pogled

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
28.02.2019.
u 09:31
Vjerojatno se neće zaljubiti na prvi pogled i trebat će im malo vremena da se poslože sa svojim "zbunjenim" osjećajima oko toga kako se zapravo osjećaju. Pogađate, vaga je jedna od znakova na listi
Pogledaj originalni članak

Zaljubljujete li se brzo ili su vam potrebni mjeseci? Imaju li zvijezde utjecaj na to? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju "na prvu"...

Ovan - Poznati su po svojoj spontanosti i avanturističkoj prirodi, čak i u ljubavnom životu. Ako im se netko sviđa, neće im trebati mnogo vremena da izraze svoje osjećaje. Nemojte se iznenaditi ako se ovan zaljubi na prvi pogled i odmah pomisli kako je našao  ljubav svog života. 

Bik - Velikodušne je naravi i jako se veže za ljude. Obično im ne treba mnogo vremena da se "otvore" pred osobama koje im se sviđaju i izraze osjećaje bez razmišljanja. 

Rak - Ova bi lista bila sasvim nepotpuna bez ovog znaka. Riječ je o jako emotivnim osobama. Maštaju o ljubavi i braku, zajedništvu i "padaju" na svakoga s kim osjete neku povezanost. 

Strijelac - Ako im je netko zanimljiv, odmah će ga privući. Uglavnom ne razmišljaju o budućnosti i vjeruju u život u sadašnjosti stoga vole iskoristiti svaki trenutak i priliku. Neće gubiti vrijeme, pozvat će na spoj onu osobu koja im se svidi na prvu.

Vaga - Vjerojatno se neće zaljubiti na prvi pogled i trebat će im malo vremena da se poslože sa svojim "zbunjenim" osjećajima oko toga kako se zapravo osjećaju. No, kada se dogovore sami sami sa sobom oko svojih osjećaja, tada daju sebe bez zadrške. 

Ribe - Po prirodi su jako romantični, zaljubljivi. Otpočetka maštaju o budućnosti s osobom u koju se zaljube, vjeruju joj slijepo i ulažu velike napore da se osoba u koju su se zaljubili osjeća posebno. 

Blizanci - Prevrtljivi i zaljubljivi, vole započinjati nove veze. Potrudit će se zadovoljiiti svog partnera. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.