Bizarno

Jednojajčane blizanke žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcima: "Dijele" dečka već 9 godina bez ljubomore

Foto: Instagram
Jednojajčane blizanke žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcima: "Dijele" dečka već 9 godina bez ljubomore
29.07.2020.
u 12:00
Za razliku od njihovih prijašnjih dečki, Ben navodno shvaća njihovu opsesivnu povezanost te obje tretira jednako.
Pogledaj originalni članak

Jednojajčani blizanci poznati su po tome što imaju razne sličnosti. Osim izgleda, od završavanja rečenica rečenica pa do dijeljenja fizičke i emocionalne boli, blizanci dijele sve. Međutim, Anna i Lucy DeCinque iz Pertha u Australiji dijele daleko više od većine. Ove sestre, koje se opisuju kao najidentičniji blizanci na svijetu, dijele dečka, a čini se da stvari u njihovom odnosu postaju prilično ozbiljne, prenosi unilad.co.uk.

Obje sada žele zatrudnjeti u isto vrijeme s istim muškarcem. Iako je ovo stvar koja bi prouzrokovala svađe između većine sestara, Anna i Lucy sasvim su zadovoljne sa svojom životnom situacijom. Njih dvije svog dečka Bena Byrnea dijele već devet godina te tvrde kako između njih ne postoji ljubomora. Za razliku od njihovih prijašnjih muškaraca, Ben navodno shvaća njihovu opsesivnu povezanost te obje tretira jednako. Njih troje dijele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu da izbjegne negativne osjećaje. 

Ben njih dvije lako može raspoznati, čak više od njihove majke, te čak može razaznati tko je tko dok priča s njima na mobitel. Anna i Lucy rade sve u isto vrijeme, od tuširanja do jedenja do zajedničkog korištenja zahoda, a sada se pripremaju da zajedno zakorače u majčinstvo.

Pojavljujući se u emisiji This Morning, Anna i Lucy ispričale su sve o svojim roditeljskim planovima. Par je otkrio da istovremeno žele zamrznuti jajašca i pokušati začeti putem IVF-a jer "žele zajedno doživjeti trudnoću". - Razmišljamo o  IVF-u, čak i zamrzavamo jaja istovremeno. Tko zna što budućnost nosi, ali želimo to učiniti zajedno. Bit će to izazov, ali sve u našem životu je izazov. Želimo biti cijelo vrijeme zajedno, rekla je Anna, dok je Lucy dodala:

- Želimo zajedno doživjeti trudnoću. Želimo zajedno doživjeti sve u životu. Umrijet ćemo zajedno, ostarjet ćemo zajedno, to će biti tako. 

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bolnaistina
16:10 29.07.2020.

Žele zatrudniti s istim muškarcima u isto vrijeme, a hodaju s jednim već 9 godina???? Ja to ne kužim ni pola %. A on neznam da koji je maher, istovremeno ne može oploditi dvije žene. Razlika može biti barem 15 minuta u naj boljem slučaju.