Svaka čast

Jedan je muškarac smršavio 40 kilograma u pet mjeseci zahvaljujući popularnoj dijeti

Foto: Instagram/jeremiahpetersonmontana
Jedan je muškarac smršavio 40 kilograma u pet mjeseci zahvaljujući popularnoj dijeti
31.07.2019.
u 06:57
Shvatio je da ima previše kilograma, promijenio je životne navike i sada je inspiracija mnogima na svojem Instagram profilu, a zagovara keto dijetu
Pogledaj originalni članak

Jeremiah Peterson iz Montane prije dvije godine odlučio je promijeniti svoj život kako bi se mogao više družiti sa svoje troje male djece. 

Imao je 127 kilograma i nije mogao pratiti ritam svoje djece. Brzo bi se umorio ili ostao bez daha, a i djeca su to primijetila. Znao je da ne može tako živjeti i odlučio je promijeniti prehranu, a potom je počeo biti sve aktivniji i vježbati što češće. 

Foto: Instagram/jeremiahpetersonmontana

Svaki dan bi planinario po 45 minuta u dva navrata – ujutro prije posla sat vremena i sat vremena nakon posla. Uključio je u sve i sat vremena treninga snage, a nije se odmarao ni dana.

"Trebao bih imati lijepa sjećanja na ljetovanja s djecom, a ja se sjećam jedino toga da nikad nisam imao zraka i da sam uvijek bio umoran. Rekao sam sebi da moram nešto napraviti za svoju djecu", ispričao je za Independent. 

Promijenio je prehranu i počeo ići u teretanu. Izgubio je 37 kilograma, a trenutačno je na ketogenoj dijeti (dijeta izrazito niskog sadržaja ugljikohidrata, umjerene količine proteina i velike količine masti). Postigao je svoj cilj i može bez problema trčati sa svojom djecom. 

Foto: Instagram/jeremiahpetersonmontana

Sada želi inspirirati i druge pa svoj put dijeli na Instagram profilu na kojem ima više od 116.000 pratitelja. Prenosi svoje znanje, a sam sebe naziva "Keto fitness trener".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.