Restoran

Izvrsni restorani na svakom su koraku, a resi ih velika ljubaznost

Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
Izvrsni restorani na svakom su koraku, a resi ih velika ljubaznost
02.08.2011.
u 12:00
Pozornost nam je privukla puna terasa gostiju već u popodnevnim satima, ali i miris roštilja koji se uzdizao s druge strane vrta
Pogledaj originalni članak

U Zadru zaista ne treba trošiti vrijeme na pronalaženje izvrsnih restorana. Ima ih na svakom koraku u svakom dijelu grada. Turistima preostaje samo da izaberu koji im odgovara po izboru hrane i po cjeniku. Šetajući gradom na Boriku, nedaleko od hotelskog kompleksa, u jednoj ulici prepunoj obiteljskih kuća s velikim parkiralištem našli smo restoran "Mijo".

Pozornost nam je privukla puna terasa gostiju već u popodnevnim satima, ali i miris roštilja koji se uzdizao s druge strane vrta u kojemu su kuhari pripremali jelo za goste. Gusta juha od gljiva, koja mi je bila potrebna za okrepu, izvrsna piletina, sa salatom, prilogom i dva pića, stajala je samo 121 kunu. Obrok je bio ukusan, a jednako tako bilo je izvrsno osoblje restorana koje se s jednakom pažnjom brine o svakom gostu bez obzira na to bila na njegovu stolu piletina sa žara ili najskuplja riba.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.