IZBOR U hotelu Phoenix održan još jedan izbor ljepote

Ivana Vujina nova kraljica Hrvatske

19.12.2008.
u 00:44
Pogledaj originalni članak

Splićanka Ivana Vujina pobijedila je na izboru za kraljicu Hrvatske. Tako je odlučio žiri kojem je predsjedao Josip Rikard Gumzej, vlasnik licencije. Izbor je održan u hotelu Phoenix.

- Imam 22 godine i studiram američki menadžment u Dubrovniku. Bavim se u slobodno vrijeme odbojkom i tenisom i jako volim čitati. Radujem se skorašnjem izboru za kraljicu svijeta jer volim putovati i upoznavati nove ljude - rekla je presretna Ivana.

Jedan od vrednijih darova koje je dobila bio je automobil, dar od tvrtke UNI-rent, koji će koristiti šest mjeseci.

- Ah, konačno sam predala krunu. Neka sada Ivana uživa u sljedećoj godini - rekla je Matea Harapin, koja je izbor gledala u društvu svoje sestre Andreje, te Dina Bubičića, aktualnog mistera Hrvatske.

Za prvu i drugu princezu izabrane su Zagrepčanke Mateja Brkičić i Marija Herjavić. Za kraljicu šarma izabrana je Silvija Palac iz Vukovara.

Jedan od ljepših izlazaka svih 18 finalistica bio je kada su se predstavile u večernjim haljinama salona vjenčanica Nikolina.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Nives Celzijus, koja je zbog proslave svog 27 rođendana požurila na privatno slavlje, Sandi Cenov, Marina Tomašević, skupine Rusway i Karma. Program su vodili Lana Banely, koja je i sama nekad sudjelovala na izboru za Miss sporta Hrvatske, te novinar Vedran Strukar.

Organizatorice ovogodišnjeg izbora za kraljicu Hrvatske bile su Tamara Roglić i Sanja Bjedov, vlasnice modnih agencija Tarol i Best model.

- Prezadovoljan sam kako su to Tamara i Sanja odradile - zaključio je Rikard Gumzej.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr