Jeste li primijetili?

Istraživanje pokazalo: Samo jedna stvar koju žene rade tijekom seksa može ukazivati na njihovu nevjeru

Foto: Shutterstock
Istraživanje pokazalo: Samo jedna stvar koju žene rade tijekom seksa može ukazivati na njihovu nevjeru
08.09.2020.
u 22:35
Gotovo 80 posto žena barem je jednom napravilo ovo, a razloga je mnogo. Od želje da partneru dignu ego, do želje da se seks što prije završi.
Pogledaj originalni članak

U časopisu Archives of Sexual Behaviour nedavno je objavljeno novo istraživanje u kojem je sudjelovalo 138 žena i 121 muškarac koji su u stabilnim heteroseksualnim vezama, a odgovarali su na pitanja o orgazmu i varanju.

Kako prenosi The Sun, intenzitet ženskog orgazma nema gotovo nikakve veze s prevarom. Ipak, znanstvenici su pronašli poveznicu između lažiranja orgazama i sklonosti da će žena prevariti svog partnera. Što je više orgazama žena glumila, to je bila veća vjerojatnost da je već varala ili da će ponovno varati u budućnosti.

Mlada majka otkrila odličan trik slaganja posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

Zašto je to tako? 
Starija istraživanja otkrila su da su žene koje glume orgazam nezadovoljne sa svojim partnerima i jednostavno ne mogu iskomunicirati što žele u krevetu, a taj podatak objašnjava potrebu da se zadovoljstvo i užitak pronađe s nekim drugim.

Stručnjaci uvijek napominju da žene rijetko mogu doživjeti vrhunac samo od penetracije, pa ako im želite pružiti taj užitak morate se malo više potruditi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BS
@bserver
00:35 09.09.2020.

velika većina žena glumi.. i vara..

RO
romobil
09:20 09.09.2020.

Senzacionalno...