NADMETANJE REGIJA

Ispecite tradicionalni kolač i osvojite put u Barcelonu za dvoje sa osiguranim džeparcem!

Foto: Thinkstock
Ispecite tradicionalni kolač i osvojite put u Barcelonu za dvoje sa osiguranim džeparcem!
04.12.2017.
u 14:25
Obožavate pripremati kolače? Ukućani i prijatelji dive se vašem umijeću pripremanja slastica? Ili znate pripremiti onaj jedan blagdanski kolač koji vam uvijek ispadne savršeno? Ovo je prilika za vas!
Pogledaj originalni članak

Hrvatska ima bogatu tradiciju spremanja autohtonih blagdanskih kolača. Naslijeđe i recepti s ponosom se čuvaju i prenose iz generacije u generaciju te su neizostavni dio blagdanskog stola. Gastronomska baština Hrvatske prepoznatljiva je po specifičnim slatkim delicijama, a svaka regija ima svoje adute, stoga želimo vidjeti koji su vaši!

Postupak je jednostavan:

1. Pripremite tradicionalan blagdanski kolač vašeg kraja. Fotografirajte svojih ruku djelo.

2. Od 1. do 25. prosinca prijavite recept i fotografiju vašeg kolača na stranici mojrecept.hr te odaberite regiju kojoj pripada: Središnja Hrvatska, Slavonija, Istra i Primorje, Lika i Gorski kotar ili Dalmacija.

3. Glasovanje čitatelja za najbolje regionalne recepte traje od 26. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. Recepti iz regije koja dobije najviše glasova čitatelja dobit će dodatan bod!

4. Pobjednike će odabrati chef Branko Ognjenović uz pomoć glasova čitatelja 12. siječnja 2018.!

Svaka od pet regija dobit će regionalnog pobjednika od kojih će se odabrati ukupni pobjednik koji će osvojiti vikend-putovanje u Barcelonu za dvoje s 3000 kuna na potrošačkoj kartici!

Ostala četiri finalista dobit će bogate darovne pakete Dr. Oetkera.

Više o pravilima natječaja možete pročitati ovdje.

Što se čeka?! Prihvatite jedinstvenu priliku i prijavite se! Pokažite nam da baš vi pripremate najbolje tradicionalne kolače vašeg kraja. Možda upravo vi oduševite profesionalnog chefa i čitatelje te provedete vikend u jednoj od gastronomskih prijestolnica Europe – Barceloni.

Pogledajte nekoliko fotografija predivne Barcelone

Foto: Thinkstcok
Barcelona
Foto: Thinkstcok
Barcelona
Foto: Thinkstcok
Barcelona
Foto: Thinkstcok
Barcelona
Foto: Thinklstock
Barcelona
Foto: Thinklstock
Barcelona

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SV
stjepan v.
16:35 06.12.2017.

A petokrake nema?

MI
midea
17:08 06.12.2017.

Hvala lijepa , nebi volio letiti u zrak !

DO
dokrastavca
16:38 09.12.2017.

Ovo nije zvijezda vodilja...nasa ima pet krakova