prepoznajete se?

Iritirajuće navike muškaraca koje žene dovode do ludila

Foto: Shutterstock
Muškarac u stanu
Foto: Getty Images
Muškarac
Foto: Thinkstock
Poslovan čovjek
Foto: Thinkstock
ples u autobusu
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
06.04.2019.
u 20:17
Moj muž stalno provjerava moj telefon. Nije stvar nepovjerenja nego ne shvaća da moram imati svoju privatnost i ne volim dijeliti svaki detalj s njim.
Pogledaj originalni članak

Svi mi imamo navike koje drugima mogu biti čudne, ali neka ponašanja mogu druge dovesti do ludila. Posebice ako ste u vezi ili braku. Nekoliko žena za TOI je otkrilo što ih izluđuje kod njihovih muževa...

Svaki detalj mora reći svojoj mami - `Tri godine smo u braku i moj muž sve mora ispričati svojoj mami. pričaju svake večeri najmanje 20 minuta i otkriva čak i što smo imali za ručak ili večeru. 

Daje bratu novce iza mojih leđa - Slučajno sam otkrila da je moj mu bratu dao veći iznos, a kada sam ga pitala za to, rekao je da je to pozajmica jer mu posao ide loše. Ali redovito mu uplaćuje novac na račun i krije to od mene.

Ponaša se kao tinejdžer kada je s prijateljima -  Uvijek kada je s prijateljima ponaša se kao tinejdžer i zaboravlja da ima ženu i ignorira moje pozive. To nam je veliki problem u vezi. 

Povlači stare grijehe iz prošlosti kada se svađamo - Uvijek u prepirci izvlači stare primjere, jednom je čak "nabio na nos" nešto iz vremena kada smo tek prohodali, saao da bude uvijek u pravu. Izluđuje me to!

Provjerava moj telefon - Moj muž stalno provjerava moj telefon. Nije stvar nepovjerenja nego ne shvaća da moram imati svoju privatnost i ne volim dijeliti svaki detalj s njim.

Uzima me zdravo za gotovo - U braku smo sedam godina i postala mu je navika da me uzima zdravo za gotovo. Posljednje vrijeme sam donosi odluke i dogovore i samo me obavijesti kada je već sve dogovoreno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:21 06.04.2019.

i to nam je problem u vezi.... Jeste li u vezi ili ste u braku ? odluči tuko... ili pogodnije prevedi novinarčiću u pokušaju...

Avatar Uskok
Uskok
21:08 06.04.2019.

Ma nemoj. A kae sa 1000 iritirajućih navika žena koje iritiraju muškarce??

IL
ilijan1a
21:00 06.04.2019.

To je neki papak od muža