Da teško postane lako

Impresionirajte njegove roditelje! Ovo je 6 savjeta kako to učiniti

Foto: Thinkstock
Impresionirajte njegove roditelje! Ovo je 6 savjeta kako to učiniti
23.04.2014.
u 18:00
Iako ih još ne poznajete, nemojte kod njih dolaziti praznih ruku. Birajte nešto jednostavno, korisno i upotrebljivo
Pogledaj originalni članak

Ako ste imali sreće i već odavno prešli taj korak, zasigurno nikada nećete zaboraviti to prvo upoznavanje.

Kakav ste dojam ostavili i što misle o vama? Ako je taj trenutak tek pred vama, evo nekoliko savjeta kako impresionirati njegove roditelje.

1. Odjenite se prikladno

Prvi dojam jako je bitan pa pazite što ćete odjenuti. Ako je dekoltirana haljina, kratka suknja i vrtoglave potpetice bio dobar izbor kada ste se spremali oboriti njega s nogu, sada na to zaboravite.

Kombinaciju sačuvajte za neke kasnonoćne izlaske, a pred njegove roditelje dođite odjeveni u sportsku ili poslovnu kombinaciju (ovisno gdje se nalazite i u kojoj prilici).

2. Ponesite poklon

Foto: Shuttershock

Foto: Thinkstock

Iako ih još ne poznajete, nemojte kod njih dolaziti praznih ruku. Birajte nešto jednostavno, korisno i upotrebljivo. Osim što je to stvar lijepog ponašanja, pokazat ćete i da vam je stalo.

3. Pripremite se

Zamislite da odlazite na razgovor za posao. Upitajte svog dečka da vam kaže kakvi su mu roditelji, što vole, a što ne vole. Jesu li liberalniji ili konzervativniji.

Te će vam inofrmacije pomoći tijekom razgovora da ne se ne dodirnete neke "nezgodne" teme.

4. Neka oni pričaju

Slušanje je najbitniji dio komunikacije. Osim što ćete puno saznati ako aktivno slušate drugu stranu, na taj ćete način i spriječiti da vi kažete nešto " krivo". Ali, ne smijete stalno šutjeti. Odgovarajte na pitanja koja vam postave, ali i održavajte komunikaciju s vašim dečkom kako ne biste izgledali kao da vam je "maca pojela jezik".

5. Ne ljubakajte se pred njegovim roditeljima

Naravno da nisu glupi i znaju da nije vrhunac vaše veze šetnja po gradu i držanje za ručice, ali budite graciozne pred njegovim roditeljima. Sada ste u gostima, a ne u noćnom klubu.

6. Opustite se

Teško je biti opušten u ovakvoj situaciji, ali imajte na umu da ako i nešto pođe po zlu, uvijek imate i drugu priliku za ispravak dojma. Prvo je upoznavanje i njima i vama pa dajte jedni drugima novu priliku. Svakako će novi susret biti kud i kamo lakši.

>>Osvojite nekog za samo 12 minuta. Evo što trebate znati

>>Baš na silu tražite partnera ili čekate da se 'princ' samo pojavi?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.