dogovor

Imate li i vi svoja? 7 parova otkrilo svoja pravila za - sex!

Foto: Shutterstock
Seks
Foto: Shutterstock
Seks
Foto: screenshot/facebook
Seks
Foto: Thinkstock
zavođenje,seks,ljubav
Foto: Shutterstock
Seks
Foto: Shutterstock
Ljube se, seks, ljubavni par
14.11.2015.
u 07:00
Zasigurno vam ne treba nikakav priručnik, ali neke sitnice, u dogovoru s partnerom, mogu zaista dobro začiniti i usmjeriti vaš seksualni život.
Pogledaj originalni članak

Ma kakva pravila kad je seks u pitanju?

Jeste li i vi pomislili na ovo?

A sada, malo stanite i razmislite... Zasigurno vam ne treba nikakav priručnik, ali neke sitnice, u dogovoru s partnerom, mogu zaista dobro začiniti i usmjeriti vaš seksualni život.

A onda počinjete otkrivati da niste jedini par na svijetu koji je postavio neka pravila za ponašanje "u spavaćoj sobi"..

Sedam parova otkrilo je za portal Women`s Health svoja pravila...

- Naše jedino pravilo je da budemo tiho oboje ako nismo sami.. ( Zak.L)

-  Ne uouštamo se u odnose ako ona ima mjesečnicu. Imao sam neugodno iskustvo za vrijeme studiranja koje ne mogu zaboraviti..i. (Brandon S)

-  Ako ti nešto ne odgovara, reci to na glas. Čak i kada smo najbolje usklađeni, to ne znači d am ožemo čitati misli. (Charyn P.)

- Nema TV-a u našoj spavaćoj sobi. Ta je prostorija za spavanje i maženje. Dobili smo TV od roditelja za poklon za spavaću sobu. Vraćen im je. Za vrijeme seksa ni gledanja u mobitel niti javljanja na pozive  (Fiona M.)

- Ako je jedan od nas raspoložen za seks, a drugi nije, dajemo si 24 sata vremena za predomišljanje prije nego se prepustimo samozadovoljavanju. (Adele C)

- Nema gledanja u društvene mreže pola sata prije odlaska u krevet. To je takav antiafrodizijak ( Margaret W.)

- Imamo plan svaki tjedan za seks. Svatko od nas planira dva dana i na taj način osiguramo najmanje četiri seksualna odnosa tjedno, a uvijek jedno drugo iznenadimo  (Nicole M.)

>>Više seksa više sreće? Ako imate isti stav ostat ćete iznenađeni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
09:23 15.11.2015.

ma kakvi planovi , naleti li situacija da se možemo , to se odmah iskoristi :))))