Alfa žene

I uspješne se žene sve češće upuštaju u ljubavne afere

Foto:
I uspješne se žene sve češće upuštaju u ljubavne afere
25.05.2011.
u 08:00
Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu zabranjenog užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu
Pogledaj originalni članak

Moćne i uspješne poslovne žene koje dobro zarađuju sve su češće spremne koristiti sve svoje oružje pri zavođenju muškaraca, no ne kako bi pronašle ljubav života, već se zabavile u aferi ispunjenoj strastvenim seksom. Naime, i žene su otkrile da je moć snažan i učinkovit afrodizijak te se sve češće, baš kao i muškarci, upuštaju u ljubavne afere.

Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu. Profesor Joris Lammers s nizozemskog sveučilišta Tilburg proveo je istraživanje na 1500 čitatelja jednog poslovnog časopisa te došao do zaključka da sklonost nevjeri i prijevari raste sukladno s povećanjem moći.

Baš kao i alfa muškarcima, alfa ženama su izvanbračne afere još jedan način uspjeha, te im daju opojan osjećaj nepobjedivosti. No, zašto su žene, koje su teško postigle uspjeh na poslu, spremne sve riskirati radi malo uzbuđenja? Kao i uspješni muškarci, i žene su u velikoj mjeri ovisnici o riziku. Takav je jednostavno DNK uspješnih ljudi: skloniji su riziku i spremniji na prijevaru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
01:17 26.05.2011.

NE upustaju se samo uspijesne, vec i one koje rade iza telefonske centrale, takve zive na svom poslu po Internetskim stranicama, trazeci uzaludnu ljubav preko zice. Samo jos nisam uspio saznati ako na tom poslu zarade do 80.000$,ili mozda rade sex preko Interneta i prodavaju svoje istroseno tijelo.