Modna poslastica

I u Arena Centar stiže low cost brand - H&M

Foto: ' '
I u Arena Centar stiže low cost brand - H&M
01.11.2010.
u 08:11
U proljeće 2011. svoja bi vrata trebao otvoriti drugi H&M-ov dućan na našim prostorima
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u rujnu objavljeno da će prvi dućan H&M-a na našim prostorima biti otvoren u Horvatinčićevu centru na Cvjetnom trgu, iz Trigranita su objavili da će i njihovu Arena Centru u proljeće iduće godine biti otvoren dućan popularnog niskobudžetnog brenda. .

“Zadovoljni smo što je H&M odabrao Arena Centar za otvaranje jedne od svojih prvih trgovina u Hrvatskoj. H&M-ova trgovina u Arena Centru bit će druga po redu koja se otvara u cijeloj državi. U kombinaciji sa svim brendovima, zabavnim, gastronomskim i ostalim sadržajima koje nudimo posjetiteljima, te sinergijom s Arenom Zagreb, Arena Centar će postati novo mjesto okupljanja svih generacija te će predstavljati reprezentativan ulaz u glavni grad Hrvatske”, rekli su iz Arena Centra.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar belicki
belicki
10:17 01.11.2010.

kad nam je to država promijenila ime iz Hrvatska u Naši prostori? H&M ima vise plastike nego tezge na placu u zadnje vrijeme

UN
unknown99
10:37 01.11.2010.

Dobro dragi ljudi, pita li se itko, tko ce pobogu tamo trositi, drzava nam propada a oni grade razne shoping centre umjesto tvornica. ma nek propadnemo, drugo nismo ni zasluzili, bitno da dobivamo low 3rd robno smece....

DO
doktorica
09:26 01.11.2010.

D0bro bi bilo da i cijene budu kao u Austriji