dove fashion.hr

Hrvatske modne urednice u kreacijama Aleksandre Dojčinović

Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
Foto: Arhiva VL
fashion hr (1)
04.10.2012.
u 12:29
Mlada dizajnerica još jednom je osmislila posebnu Dove kolekciju, a ovog puta inspiraciju je pronašla u modnim urednicama
Pogledaj originalni članak

Dove Fashion.hr već se petu godinu zaredom održava pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove koji uspješno promovira filozofiju stvarne ljepote afirmirajući različite tipove ljepote, samopouzdanje i njegu žena svih generacija, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima. Već drugu sezonu zaredom, dizajnerica Aleksandra Dojčinović osmislit će posebnu Dove kolekciju ''Samo svoja'' te interpretirati Dove poruku na sebi svojstven i senzualan način.

Nakon originalne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama, u ulozi Dove ambasadorica na pistu će ovoga puta kročiti hrvatske modne urednice i novinarke. Upravo su mediji ti koji su zaslužni što smo tijekom niza godina uspjeli ''dotaknuti'' i inspirirati brojne žene te proširiti definiciju ljepote. S druge strane, to su žene koje su istodobno majke, prijateljice, kolegice i u punom smislu riječi stvarne žene. One su: Ana Pavić, Vesna Blašković, Selma Terlević, Petra Grgičević, Ines Preindl, Svjetlana Matić, Aleksandra Orlić, Ana Gudelj-Marić, Mija Dropuljić i Iva Gradišer. Izražena osobnost, originalan stil te prije svega dobar osjećaj kako je biti u vlastitoj koži povezuje ovih 10 mladih žena te ih čini idealnim ambasadoricama Dove filozofije.

– Sretna sam što se moja suradnja s Doveom nastavila revijom ''Samo svoja'' koju će predstaviti modne urednice i novinarke, budući da s većinom njih godinama vrlo uspješno i ugodno surađujem. Vjerujem da će cure koje se modom uspješno bave iza kamere savršeno obaviti i zadatak hodanja po pisti u mojim kreacijama – kaže Aleksandra.

Kako je to biti samo svoja, pokazat će u subotu 13. listopada kada će imati čast zatvoriti ovosezonski Dove Fashion.hr. Ne sumnjamo da će Aleksandra Dojčinović u suradnji s novinarskim snagama osmisliti jedinstvenu Dove priču ljepote i inspirirati brojne žene.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.