MALE GREŠKE

Hrvati otkrili: Ove stihove godinama smo pogrešno pjevali!

Foto: Getty Images
Hrvati otkrili: Ove stihove godinama smo pogrešno pjevali!
06.10.2019.
u 07:00
Morate priznati kako ponekad jednostavno pjevušenje uz radio može biti izrazito smiješno ako ne poznajete riječi, a još više smijeha može izazvati ako su riječi u potpunosti pogrešne.
Pogledaj originalni članak

Ovom tematikom bavili su se i korisnici društvene mreže Reddit koji su ispričali svoja iskustva.

- Koje ste naše pjesme pogrešno pjevali? - jednostavno je pitanje na koje su odgovorili brojni, a mi donosimo samo neke od primjera.

- Šta da radim kad ode djevojka na konju? - napisao je jedan od korisnika koji je krivo čuo stihove Azrine pjesme ''Šta da radim?''.

- Divno je biti nekome nešto, divno je biti neeepismen - riječi su koje je pjevao drugi korisnik, a pripadaju jednoj od najljepših ljubavnih pjesama ''Divno je biti nekome nešto''.

- Virujen u te, ispod piramide i kad me varas, s tobom lipo mi je. Ovo mi je ostalo u pamćenju jer mi kao klincu od 5-6 god nije bilo jasno kako i zašto je Severina ispod piramide. Vjerojatno ih je bilo jos masu, žao mi je sto se ne sjećam - napisao je treći. Severina, poznata po svom dalmatinskom dijalektu, nije bila ispod piramide već je 'ispovidala grije' u pjesmi sada staroj već 18 godina.

- 365 je proslo dana. Bez tebe bolje saaam. Uzalud me zovees. Ja te provozaam - netočne su riječi svima poznatog hita hrvatskog boy benda.
 

Ovakve sitne greške uistinu mogu biti zabavne, a nikako vas ne bi trebalo spriječiti u želji za pjevanjem.

Saznajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar OathBringer
OathBringer
11:20 06.10.2019.

"Sve ptičice izgore"?! Uvik me mučilo što je tu tako veselo ako sve ptice izgore?!? Dugo mi je trebalo da shvatim da su "iz gore"?!

Avatar Grunf
Grunf
10:44 06.10.2019.

pjesme??? pa to je žešći šund

NO
Nogalo
10:44 06.10.2019.

The Police - Mesečina bato