Šok i nevjerica

Hello Kitty nije mačka!

Foto: Shutterstock
hello kitty
28.08.2014.
u 09:19
Šok i nevjerica! Omiljena Hello Kitty nije mačka! Otkrila je to antropologinja Christine R. Yano koja se već godinama bavi proučavanjem fenomena slavnog lika...
Pogledaj originalni članak

Šok i nevjerica! Omiljena Hello Kitty nije mačka! Otkrila je to antropologinja Christine R. Yano koja se već godinama bavi proučavanjem fenomena slavnog lika. Autorica je knjige Pink Globalization: Hello Kitty's Trek Across the Pacific, a za LA Times otkrila je nekoliko nepoznatih detalja o Kitty. Jednom prilikom Cristine je pripremala tekst za izložbu o Hello Kitty, a u njemu ju je opisala kao mačku. Odmah ju je ispravila tvrtka Sanrio, tvrdeći da je Kitty djevojčica.

– Bila je to jedina ispravka u mom tekstu. Hello Kitty nije mačka. Ona je lik iz crtića. Ona je djevojčica. Ona je prijatelj, ali nije mačka. Nikad je niste vidjeli na sve četiri. Ima čak i ljubimicu mačku koja se zove Charmmy Kitty. Inače, Hello Kitty je Britanka i njeno pravo ime je Kitty White. Škorpion je u horoskopu, ide u treći razred, ima sestru blizanku i voli pitu od jabuka. Vijest je šokirala mnoge koji već dugi niz godina vjeruju da obožavaju mačku!

 

>>‘S lažnih 50 eura kupio je djevojčici igračku Hello Kitty’

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar El Indio
El Indio
10:36 28.08.2014.

Onda neka autor crtica crta djevojcicu kako dolikuje

RI
Ringo
11:03 28.08.2014.

Po toj logici Tom nije mačak i Jerry nije miš jer hodaju na dvije noge.

Avatar MissDaisy
MissDaisy
11:03 28.08.2014.

Ajme kako ću noćas spavati. Šok i nevjerica. Hello Kitty nije mačka :eeek :