PROMO

Gorenje G•Force usisavači: Dobri prema vama, brutalni prema prašini

Foto: Promo
Gorenje usisavači
Foto: Promo
Gorenje usisavači
Foto: Promo
Gorenje usisavači
Foto: Promo
Gorenje usisavači
Foto: Promo
Gorenje usisavači
Foto: Promo
Gorenje usisavači
20.03.2019.
u 16:45
Gorenje predstavlja vrhunske Gorenje G•Force usisavače koji se mogu pohvaliti izrazito malom potrošnjom energije. Istovremeno, G•Force usisavači donose vrhunsku učinkovitost u čišćenju, uz tihi rad, ostavljajući vama jednu brigu manje i više vremena za uživanje.
Pogledaj originalni članak

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Obloženi su robusnim gumenim zaštitnim rubom ActiveBumper i gumiranim kotačima, što ih čini pažljivima prema namještaju pa ne morate brinuti da ćete, za vrijeme usisavanja, oštetiti osjetljive površine, namještaj ili zidove. Zahvaljujući inovativnoj XpandZone četki s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za sakupljanje prašine, brže i učinkovitije ćete sakupiti prašinu s tepiha, tvrdih podova i parketa.

Foto: Promo
Gorenje usisavači

Modeli iz Pro linije dolaze s osvjetljenim LED zaslonom s upravljanjem na dodir i pet prednamještenih programa, kako bi odabrali odgovarajuću razinu snage usisavanja za različite vrste površina. Sada, sve vrste soba i površina uz sve razine nečistoće i nereda mogu se brzo i lako očistiti uz vrhunske nove Gorenje usisavače koji su opremljeni naprednim visokoučinkovitim motorom koji se može pohvaliti odličnim rezultatima usisavanja. Također, teško ih je primijetiti jer su izrazito tihi te proizvode minimalnu buku, omogućavajući bezbrižno i opuštajuće usisavanje i u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima, bez straha da ćete ometati susjede.

Foto: Promo
Gorenje usisavači

Gorenje G•Force usisavači dolaze s mogućnošću pohranjivanja prašine u vrećicu ili posudu te u nekoliko različitih kombinacija boja, kako bi odgovarali različitim ukusima. Zahvaljujući HEPA filtraciji zajamčeni su superiorni rezultati usisavanja i čist zrak, što će cijeniti svi, a posebice osobe koje imaju problema s alergijama. Učinimo usisavanje zabavnim i jednostavnim!

Gorenje ponosno predstavlja novu generaciju vrhunskih Gorenje G·Force usisavača koja se, osim izrazito malom potrošnjom energije i tihim radom, može pohvaliti i produženim, 5-godišnjim jamstvom. Naime, u periodu od 10. ožujka do 10. lipnja 2019. godine, vrhunski Gorenje G•Force usisavači dolaze s produženim, petogodišnjim jamstvom, koje je moguće ostvariti registracijom na internetskoj stranici.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr