ISTRAŽIVANJE

Glatko ili prirodno? Muškarci otkrili što stvarno misle o dlakama na tijelu žena

Foto: Shutterestock
Glatko ili prirodno? Muškarci otkrili što stvarno misle o dlakama na tijelu žena
15.04.2019.
u 20:03
Rezultati novog istraživanja iznenadili su mnoge
Pogledaj originalni članak

Kada je riječ o 'frizurama' u intimnom području, mnogi od nas u obzir uzimaju partnerove preferencije. Iz tog je razloga napravljeno istraživanje o tome što muškarci doista žele vidjeti 'tamo dolje', piše The Sun.

Rezultati istraživanja koje je proveo Manscape ukazuju na to da dvije trećine muškaraca preferira da njihova žena njeguje 'prirodni' look, odnosno 63 posto muškaraca je reklo da ih privlači žena "prirodnog izgleda" ili "s malo dlaka, ali ne previše".

Suprotno očekivanjima, samo 20% njih voli tijelo bez dlaka. Kada je riječ o suprotnim ulogama, muškarci iskazuju kako bi bez problema uklonili dlake sa svog tijela, ako ih partnerica to zatraži. 

- Iako muškarci još uvijek na neki način zaostaju za ženama kada je u pitanju osobna njega, sve više i više počinju koristiti proizvode kao što su trake za uklanjanje dlaka, kao i razne kreme- kazao je Steven Dodd iz Manscape-a.

Pogledajte video: Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
23:32 15.04.2019.

Nema ljepšeg pogleda nego što je onaj na prirodno žensko međunožje. Iako se o ukusima ne raspravlja, mislim da se samo onima s pedofilskim sklonostima može svidjeti gola koža tamo gdje bi trebale biti dllake.

ST
Starotopoljanin
22:14 15.04.2019.

bog je stvorio zenu i muskarca sa dlakama,a industrija je naturila svoje kozmeticke nezdrave proizvode,da bi zatrli i unistili sto je bog i priroda dala.marketing radi svoj posao.nema nista ljepse od lijepe kosmate dinde,pa neka kaze tko sta hoce.

ST
steve
23:58 15.04.2019.

Bez vidljivog prirodnog dlakavog trokutica nema ni dobrog uzbudenja. Zene vi mislite da ste moderne bez njih, niste, nego ste lutke iz izloga.