plaža ili avantura?

Gdje biste proveli idealan medeni mjesec? Otkrijte kojem tipu para pripadate...

Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
Foto: PR FOTO
Destinacije za medeni mjesec
31.08.2018.
u 10:16
Nekim parovima idealan medeni mjesec znači kompletnu izolaciju daleko od užurbane gradske vreve i svakodnevnih obaveza.
Pogledaj originalni članak

Nakon višemjesečnih priprema za najvažniji dan u svom životu, mnogi mladenci planiraju i svoje bračno putovanje kojim će započeti svoj bračni život.

Za neke, idealan medeni mjesec je tipično miran i romantičan, no ako je voditi se za onom „sto ljudi – sto ćudi“, mnogo je različitih načina kako novopečeni bračni par može provesti svoje prvo putovanje koje ipak najčešće uključuje let avionom do odabrane destinacije.

Za novopečene mladence, avioprijevoznička tvrtka Emirates Airlines je nedavno obnovila svoju premium ponudu u prvoj i poslovnoj klasi udruživanjem s brendovima BYREDO skincare, Bowers & Wilkins i Bulgari uvrštavanjem posebno dizajniranih
wellness paketa u ponudu, a vas poziva da otkrijete koji ste tip mladenaca i na koju biste destinaciju mogli otputovati...

Romantičari

Klasičan tip mladenaca kojima idealno bračno putovanje uključuje more, pijesak, sunce i palme. Šetnja plažom i romantična večera uz svijeće zvuči savršeno? Onda su za vas Maldivi, jedna od najljepših tropskih destinacija na svijetu. Iskustvo romantične večere možete doživjeti već na letu prema destinaciji.U svim zrakoplovima Emiratesa hranu pripremaju gourmet kuhari koji nude izbor najkvalitetnijih jela uz koja se serviraju neka od najskupljih svjetskih vina, šampanjaca i alkoholnih pića. 

L`amour glamour

Za one koji su spremni otići korak dalje s romantikom i prve bračne dane žele provesti u svečanoj haljini i smokingu, ispijajući pjenušac te plešući uz jazz u kakvom luksuznom restoranu, pravo mjesto za glamurozan medeni mjesec je New York. Dodatne čari glamuroznog šopinga u ovom velegradu ne trebamo posebno isticati. Kolekcija BYREDO od kamilice bez alergena ekskluzivno je stvorena za Emirates kako bi putnicima pružala opuštajući i hidratantni doživljaj. BYREDO for Emirates Wellness set sastoji se od ručnika za čišćenje lica, tonera za lice, kreme za područje oko očiju, roll-on ulja za spavanje od kamilice te maglice od kamilice u spreju za jastuk.

Partijaneri

Ne moraju se svi parovi ulaskom u brak skrasiti. Zašto svoj medeni mjesec ne biste proveli partijajući? Vrlo vjerojatno imate listu domaćih festivala koje vjerno posjećujete godinama, no jedno od izdanja ponajvećeg glazbenog festivala na svijetu, popularne Ultre, u listopadu se održava u Santiagu, glavnom gradu Čilea. 

Ljubitelji prirode

Nekim parovima idealan medeni mjesec znači kompletnu izolaciju daleko od užurbane gradske vreve i svakodnevnih obaveza. Logorska vatra i okruženost netaknutom prirodom zvuči itekako primamljivo, osobito ako svoj šator postavite podno Nacionalnog parka Mount Cook (Aoraki) na Novom Zelandu. Uz to, ukoliko vas s vašom boljom polovicom veže i ljubav prema znanstveno-fantastičnim filmovima, posjet setu snimanja trilogije Gospodar prstenova, popularan Hobbiton s kućicama u travi savršeno
će se uklopiti u vaše putovanje.

Ovisnici o adrenalinu

Ako ste ovisnici o adrenalinu i medeni mjesec bez izazova i vratolomija vam zvuči dosadno, možda pjesma „Love is in the air“ govori dovoljno. Dubai se među mnoštvom sadržaja koje nudi, ponosi i najdužim urbanim ziplineom na svijetu koji će vas u paru odvesti od vrha nebodera Amwaj towers do terase šoping centra Dubai Marina Mall, a za vrijeme vožnje, duže od jednog kilometra, možete
postići brzinu čak do 80 kilometara na sat. Ništa ne zbližava par kao zajedničke avanture!

Instagrameri

Ako pripadate skupini kojoj je jedan od glavnih ciljeva putovanja fotografirati se pokraj najpoznatijih svjetskih atrakcija (za privatnu arhivu ili za objave na društvenim mrežama), na vama je težak izbor jer lokacija ima pregršt. Bilo da vas zanima Burj Khalifa, trenutno najviša zgrada na svijetu, Opera House u dalekom Sydneyju ili pak možda kultni most Golden Gate u Kaliforniji, sigurni smo da ćete okinuti nezaboravne fotografije koje ćete jednog dana s ponosom i nostalgijom pokazivati svojim unucima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AU
austrougarskigeneral
11:37 31.08.2018.

na havaje bi ja išao