15 finalistica

Finalistice izbora za Miss Hrvatske 2016. stigle na pripreme u Medenu

Foto: Domagoj Biondić
Finalistice izbora za miss u Medenu
Foto: Domagoj Biondić
Finalistice izbora za miss u Medenu
Foto: Domagoj Biondić
Finalistice izbora za miss u Medenu
Foto: Domagoj Biondić
Finalistice izbora za miss u Medenu
02.06.2016.
u 12:03
Djevojke su prekrasne, pune entuzijazma i želje za učenjem pa će naši mentori imati pune ruke posla.
Pogledaj originalni članak

Petnaest finalistica koje se bore za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta stigle su u Trogir i smjestile se u hotelski kompleks Medena.

Ljepotice iz cijele Hrvatske doputovale su u Trogir i odmah se bacile na posao – pripreme za veliko finale koje će se 17. lipnja održati u šibenskom Solarisu. Tijekom pet dana natjecateljice će marljivo raditi na koreografijama, brušenju svojih talenata, usavršavanju komunikacijskih vještina i fizičkoj kondiciji. Pod budnim okom mentora one će dati sve od sebe da se što bolje pripreme za osvajanje titule najljepše Hrvatice.

„Djevojke su prekrasne, pune entuzijazma i želje za učenjem pa će naši mentori imati pune ruke posla. Treneri MBS Centra svakodnevno vježbaju s njima, Davor Garić ih podučava komunikaciji i razbija strah od kamere, a plesna stručnjakinja Marina Mihelčić brine se za savladavanje koreografija. Uskoro će nam se pridružiti Tihana Harapin Zalepugin koja će s djevojkama raditi u kategoriji modelinga te Zoran Škugor koji će ocjenjivati talente naših ljepotica“. – kaže direktorica izbora Maja Vračarić.

>>Povratak kući s lentom Miss simpatičnosti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
dommar36
12:17 02.06.2016.

kak su si vazne...:-)