Bivši muž Nine Morić iza rešetaka

Fabrizio Corona osuđen na gotovo četiri godine zatvora!

Fabrizio Corona osuđen na gotovo četiri godine zatvora!
10.12.2009.
u 18:47
Paparazzo je osuđen za dva slučaja iznude i pokušaja iznude novca u zamjenu za kompromitirajuće fotografije motociklista Marca Melandrija i nogometaša Adriana. Novinarima je rekao da se srami što je Talijan
Pogledaj originalni članak

Sud u Milanu osudio je danas Fabrizija Coronu, bivšeg supruga Nine Morić, na tri godine i osam mjeseci zatvora. Paparazzo je osuđen za dva slučaja iznude i pokušaja iznude novca u zamjenu za kompromitirajuće fotografije motociklista Marca Melandrija i nogometaša Adriana. Nakon pročitane optužnice Fabrizio, koji se u sudnici pojavio obrijane glave, obratio se novinarima: 

– Sramim se što sam Talijan! – izjavio je uz psovku. Potom se obratio sucima rekavši da nije istina ono što piše na zidovima svih sudnica – odnosno da je zakon jednak za sve. Najavio je žalbu na presudu.

Državni odvjetnik je u optužnici predlagao kaznu od sedam godina i dva mjeseca zatvora. Još uvijek je u tijeku i drugi kazneni postupak protiv Corone, zbog posjedovanja i stavljanja u promet lažnih novčanica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Svećenik
Svećenik
07:36 11.12.2009.

\"– Sramim se što sam Talijan! – izjavio je uz psovku\" više bi se trebao sramiti zbog sexa sa plastičnom lutkom....