Promo

Doživite modnu groznicu u Westgateu čak tri dana do ponoći

Foto:
shopping (1)
Foto:
shopping (1)
Foto:
shopping (1)
Foto:
shopping (1)
Foto:
shopping (1)
VL
Autor
PR Članak
20.10.2011.
u 12:33
H&M, globalni high street brend, danas točno u 11 sati otvorio je svoja vrata u Westgateu
Pogledaj originalni članak

Malo koji trgovački centar može se pohvaliti da je u posljednje vrijeme bio istovremeno domaćin čitavog niza modnih događanja. U Westgate Shopping Cityju, najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj, danas su otvorena vrata šoping-raja globalnog modnog brenda H&M-a,  a večer u Westagateu počet će otvaranjem najvažnijeg modnog događanja – Cro-A-Portera. U svemu tome posjetitelji će moći uživati do kasnih noćnih sati.

H&M, globalni high street brend, danas točno u 11 sati otvorio je svoja vrata u Westgateu. Trgovina se prostire na dva kata i 2200 četvornih metara, a ono što je zanimljivo jest da ima najveći dječji odjel u Hrvatskoj. Tako je Westgate postao bogatiji za još jedan modni brend, a popularna i omiljena crvena slova – H&M –  već su počela  privlačiti mnogobrojne obožavatelje te "ulične marke“ u centar, gdje će imati priliku uživati u kupovini, birajući omiljenu odjeću iz najnovijih H&M-ovih kolekcija koje će svakodnevno pristizati u Westgate.

Westgate Shopping City drugu godinu zaredom domaćin je najdugovječnijeg i najvažnijeg hrvatskog i regionalnog modnog događanja Cro-A-Portera. Takvo događanje potvrda je vodeće pozicije koju Westgate Shopping City ima u modnom svijetu. Tijekom tri noći održavanja ovog prestižnog modnog događanja u Westgateu će biti predstavljeno više od dvadeset kolekcija hrvatskih dizajnera. Prvu večer otvorit će revija ELFS, brend već prepoznatljiv po komercijalnom dizajnerskom pristupu.

Kao šećer na kraju modnih događanja u Westgateu, posjetitelji će i ovog vikenda imati priliku uživati u šopingu do kasno u noć. Noćna avantura popularnog naziva "Late Night Shopping“ ovaj tjedan traje od četvrtka do subote, od 18 do 24 sata, a u nedjelju do 21 sat. Na  repertoaru su popusti na nove kolekcije – O‘ Neill, Bench, Triumph, Wenice Kids, Vero moda, Jack&Jones, Stenders i Limoni omogućit će čak 20% popusta, a 10% popusta kupci će moći ostvariti u Benettonu, Sisleyu, Playlifeu, Stiefelkönigu, S. Oliveru, Boa Multibrandu, Bulevaru te u trgovini Ecco. Bipa, DM, Croata i Kare pružaju 15% popusta na sve, a Maya Maya te FOX i Butlers 50%. Salsa, Bata i Tamaris imaju popust od 30% na dio asortimana. Kako bi kupnja protekla što ležernije, mnogobrojni kafići i restorani pripremili su popust od 50% na kompletnu konzumaciju pića.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr