Ne odustaje

Djevojka kupila partneru srećku, a onda tražila da podijele dobitak: 'Mislim da je to uredu jer smo par'

Foto: shutterstock
Djevojka kupila partneru srećku, a onda tražila da podijele dobitak: 'Mislim da je to uredu jer smo par'
08.01.2021.
u 10:30
Što vi mislite, treba li muškarac podijeliti dobiveni novac s djevojkom?
Pogledaj originalni članak

Nepoznata djevojka poklonila je partneru srećku - karticu koja vam može omogućiti dobitak novca, ali ju prethodno treba postrugati - a onda, kada je vidjela što je dobio, tražila je da podijele dobitak jer su, jednostavno rečeno, par. 

Priča je osvanula na Instagram profilu MoneySavingExpert, a podijelila ju je njegova sestra i pitala ljude što misle, je li zahtjev djevojke da podijele 500 osvojenih funti (4300 kuna) opravdan ili ipak pretjeruje?

Gospođa spontano zaplesala na trgu bana Jelačića i oduševila prolaznike! Sada nam treba malo lijepih trenutaka:

Kako prenosi The Sun, njegova sestra oštro je napisala da je djevojka u krivu i da ne bi trebali dijeliti dobitak jer je to bio poklon, a s njom se većina složila. "Zašto bi dijelio poklon s osobom koja ti ga je poklonila?", zbunjeno je napisala jedna osoba.

Ipak, neki smatraju da bi tim novcem muškarac mogao počastiti djevojku nekim zajedničkim vikend putovanjem ili nekom aktivnošću u kojoj oboje mogu uživati. 

Krenuo uplatiti loto pa slomio kuk, nećakinja nije mogla vjerovati što mu se dogodilo:

Foto: Reuters/PIXSELL
Mega Millions

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SI
sisavac
10:52 08.01.2021.

Sad vidite razliku između muškog i ženskog... Mozga. Kao da dečko curi pokloni teglu, iz koje izrastu dva prekrasna cvijeta, i zatraži jedan.. Dečko, jasno ti je da te ne voli. Počasti se sam, možda upoznaš i pravu ljubav.

OB
Oblivion
15:23 08.01.2021.

Draga što bi učinila da dobim na lutriji??? Uzela bi ti pola dobitka i tražila rastavu!! Evo ti 75 kn i odjebi iz kuće!!!

LJ
LjubavnikGodine
11:06 08.01.2021.

Treba samo reći da nema novaca..