Pismo terapeutkinji

'Dečko mi stalno govori da sam savršena, ali zašto me onda prevario?'

Foto: Shuttershock
'Dečko mi stalno govori da sam savršena, ali zašto me onda prevario?'
23.01.2023.
u 22:47
Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu
Pogledaj originalni članak

– Kada me moj partner prevario, natjerao me da se osjećam kako nisam dovoljno dobra za njega. Iako je obećao da to više nikada neće učiniti, i dalje se osjećam nesigurno i brinem se da će me ostaviti zbog neke bolje. Ja imam 27, a on 29 godina. Zajedno smo dvije godine. Uvijek mi je govorio da sam savršena žena za njega, ali ako je to istina, zašto je trebao varati? – pisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Sada se pita je li bila ljepša od nje ili možda mršavija, seksepilnija ili bolja u krevetu. Njezin dečko to ne može objasniti i ne želi razgovarati o tome, ali ona ne može prestati razmišljati o ovome i ne zna kako dalje.

– Muškarci mogu varati iz mnogo razloga, ali gotovo nikad jer im partnerica odjednom nije dovoljno dobra. Nemojte sebe kriviti za njegovu nevjeru, jer on mora preuzeti odgovornost za aferu. Razgovarajte s njim i recite mu kako se osjećate. Ako on nije zadovoljan nekim aspektom vaše veze, onda je to nešto o čemu morate zajedno razgovarati i raditi na tome – odgovorila joj je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neugodan
neugodan
15:58 24.01.2023.

Svakog cuda tri dana dosta kaze jedna narodna. Covjek je glupavo stvorenje koje se zasiti svega pa makar imao i najbolje. Bilo kakva promjena ce mu dobro doci pa makar i s konja na magarca. S magarca se cesto zelimo vratiti na konja s kojim nam je bilo dobro a to je cesto nemoguce. Ljubav je zapravo velika prevara jer ljudi NISU monogama bica!!!