ne propustite VELIKI BLAGDANSKI TROBROJ

Dar čitateljima uz veliki Večernjakov paket

poklon
knjige algoritam
knjige algoritam
knjige algoritam
knjige algoritam
knjige algoritam
knjige algoritam
trobroj
trobroj
23.12.2016.
u 09:39
Pogledaj originalni članak

Ove subote čitatelje Večernjaka u velikom blagdanskom trobroju očekuje vrijedan božićni poklon. U velikom paketu u kojem se uz Večernji list nalazi Obzor, prilog Božićna panorama te magazin Ordinacija.hr na dar dobivate knjigu koju smo samo za vas odabrali u knjižarskom lancu Algoritam MK. U paketu se nalazi jedna knjiga, a na vama je na odaberete jednu ili više njih baš po vašem ukusu. Donosimo vam pregled i opis knjiga kako bismo vam olakšali odluku.

  1. Voli onog s kim si

Voli onog s kim si, četvrti je roman Emily Giffin, autorice čiji se romani odmah nakon pojavljivanja usidre na visokim mjestima bestseler lista, a ubrzo zatim završe na radnim stolovima holivudskih scenarista. Obožavateljicama ju nije potrebno posebno predstavljati, a za one koje će to tek postati treba istaknuti da je zovu modernom Jane Austen, a da su njezine knjige Nešto posuđeno i Nešto plavo već pravi klasici žanra.

  1. Kad ste utopljeni u plamenu

Ako vam se čini da se ispod površine ponekad monotone svakodnevice krije urnebesni apsurd, David Sedaris će vas konačno u to i uvjeriti. Kad ste utopljeni u plamenu, Sedarisova šesta knjiga sastoji se od niza eseja povezanih autorovim nevjerojatnim uvidima u život koji svakodnevno živimo, začinjenih onim mnogima poznatim nastojanjem da se prestane pušiti. I kritičari i publika širom svijeta se slažu – Sedaris je, najjednostavnije rečeno, genij komedije.

  1. Kabulska škola ljepote

Zakoračite u svijet koji će ženskim zapadnjačkim očima zasigurno izgledati kao nesvakidašnji. Sprema se vjenčanje, ugovoreno naravno, no iz prikrajka vreba stravična tajna – nevjesta, tehnički, zapravo nije djevica. Kako je Deborah Rodriguez, američka frizerka, zavidno snalažljiva i sposobna žena, odlučna između ostalog i u namjeri da se uda za jednog divnog Afganistanca, taj problemčić riješila, otkrijte na stranicama Kabulske škole ljepote.

  1. Anonimne ovisnice o cipelama 

Helene Zaharis ima muža političara koji financije drži čvrsto u svojim rukama i poništava njezine kreditne kartice kako bi je mogao kontrolirati. Lorna Rafferty je do grla u dugovima i ne može se riješiti ovisnosti o eBayu. Sandra Vanderslice bori se s agorafobijom i plaća račune za cipele radeći na seksi telefonu, a Jocelyn Bowen je dadilja u obitelji iz pakla. Ona pojma nema koja je razlika između platforme i potpetice, ali sve bi učinila da nakratko pobjegne iz zajedničkog kućanstva.

Naizgled nespojivo društvo od četiri potpuno različite žene koje povezuje samo strast prema fenomenalnim cipelama susreće se svakog utorka. Dok one trguju cipelama, nevidljive niti prijateljstva omataju im srca, i svaka od njih uspjet će, uz pomoć ostalih "anonimki", pronaći način da se suoči sa svojim problemima. Zabavna, osjećajna i inspirativna, knjiga Anonimne ovisnice o cipelama idealna je za svaku ženu koja se ikada suočila s traženjem idealnog para. A takvih nas je, kao što znamo, puno više nego što bismo htjele priznati.

  1. Vežite se, polijećemo

Kada stjuardesa Hailey Lane dobije obavijest da joj je ostatak leta otkazan te da se može odmah vratiti kući i proslaviti rođendan s dečkom, uvjerena je da će Michael iskoristiti tu priliku da je zaprosi. No kad se nenajavljeno pojavi na kućnim vratima, dočeka je nešto što ni u snu ne bi očekivala. Smjesta shvativši da joj je budućnost upravo dobila novi smjer, Hailey zgrabi prtljagu i napravi ono što joj prvo padne na pamet. Pođe na putovanje bez smjera i cilja, a kako besplatno može putovati na egzotična mjesta, otvaraju joj se mogućnosti koje nije ni sanjala.

Od New Yorka do Pariza, od Portorika do Grčke, bivša stjuardesa Alyson Noël vodi vas na ludo putovanje gdje kokteli teku u potocima, osebujni putnici zauzimaju gotovo svako sjedalo, a prezgodni muškarci čekaju na svakom izlazu. Provjerite jeste li dobro vezani, zaklopite stoliće i pripremite se – polijećemo!

  1. Slavne debitantice

Dvadesetšestogodišnja Lola Santisi, kći Oscarom ovjenčanog megaredatelja i manekenke s naslovnica, članica je holivudskog plemstva bez posjeda – čak i bez stana – koji bi mogla nazvati svojim. Ova “glumcoholičarka”, koja pati i od “poremećaja nedostatka karijere”, od života očekuje više od onog što joj nudi slavno prezime, odnosno majčine Chanel krpice iz prošlosezonske kolekcije i život u sjeni poznatog oca. U posljednjem pokušaju da napravi nešto važno, kao holivudska modna veleposlanica, Lola će iz svojih louboutinica uskočiti u vojničke čizme po posljednjoj modi i započeti najkrvaviju bitku u L.A-u: pokušati nagovoriti neku od zvijezda da za dodjelu Oscara odjene haljinu nepoznatog modnog kreatora.

Dobrodošli u svijet koji je dizajner Michael Kors nazvao svijetom “otmjenih intriga, glamuroznih spletki i sočne zabave” koji autorice Amanda Godlberg te Ruthanna Khalighi Hopper insajderski poznaju.

Požurite po svoj paket sutra, pronađite ga na svim kioscima za samo 14 kuna i uživajte u brojnim prilozima te knjizi na dar.

Pogledajte na vecernji.hr