ne želi varati

'Da nema karantene ne bih mogao odoljeti seksu s kolegicom s posla'

Foto: shutterstock
'Da nema karantene ne bih mogao odoljeti seksu s kolegicom s posla'
22.02.2021.
u 20:32
U tri godine veze nikada nije bio nevjeran svojoj djevojci, ali mašta o svojoj kolegici svaki dan
Pogledaj originalni članak

- Da nije bilo karantene, mislim da se ne bih mogao odoljeti seksu s kolegicom. Radimo za agenciju za iznajmljivanje i kemija među nama je nevjerojatna. Ja imam 31, a ona 28 godina, ali ona je zaručena, a ja imam djevojku - napisao je jedan muškarac za The Sun.

U tri godine veze nikada nije bio nevjeran svojoj djevojci, ali mašta o svojoj kolegici svaki dan. Dobro se slažu i fizički se privlače. Priznao joj je da želi seks s njom, a i ona je rekla da misli o njemu po noći. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Zabrinut sam da, čim trenutna ograničenja popuste, neće nas ništa zaustaviti. Moja djevojka ima 29 godina i bio sam uistinu sretan s njom dok ova žena nije došla na moje radno mjesto. Pokušavali smo s djetetom i sad se pitam trebamo li prestati. Nikad nisam htio biti osoba koja vara - nastavio je.

- Doživjeti tako snažnu privlačnost prema nekome novom puno govori o vašoj trenutnoj vezi i vašoj kolegici. Budite iskreni prema sebi o tome ima li vaša veza doista budućnosti. Ako mislite da ne, trebate učiniti pravu stvar i otići. I s pravom ste stavili sve planove za bebe na čekanje dok ovo ne riješite - savjetovala ga je psihoterapeutkinja.

- Također, vaša kolegica mora razmotriti ima li budućnost sa svojim zaručnikom. Dok ona to čini, morate se odmaknuti i ostaviti joj prostora da to razmisli. Ako oboje odlučite napustiti svoje veze, vrijeme je da provjerite imate li možda budućnost  zajedno - odgovorila mu je Deidre.

Znate li čemu služi zaštitni čep na ulju? Ovaj video postao je viralni hit!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.